In beweging blijven en volop ondernemen: dat is a.s.r. Vitality

Er is altijd wel een reden om niet te sporten of te bewegen. Nog snel even die factuur de deur uit, je presentatie voorbereiden en je kind helpen met school... Heel menselijk, maar zo schiet die wandeling of dat rondje fietsen er wel bij in. Vind jij het ook lastig om bewegen vol te houden?
 
Met de a.s.r. Vitality app verandert dat. Wij belonen je wanneer je beweegt!
 • Sport méér en blijf volop ondernemen

 • Hou zelf je gezondheid in de gaten

 • Krijg tot 8% cashback op je AOV

Wat is a.s.r. Vitality?

a.s.r. Vitality is een beweegprogramma dat je gebruikt via de a.s.r. Vitality app. Beweeg en word beloond. Dit is een bewezen tactiek om je te motiveren meer te bewegen en dat ook langdurig vol te houden. Haal jij je doelen en zet je voldoende stappen, dan word je wekelijk, maandelijks en jaarlijks beloond. Dat kan in de vorm van een leuk cadeau, jaarlijkse cashback op je arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit terugverdienen.

 • Het a.s.r. Vitality lidmaatschap is € 3,50 per maand. Haal jij je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit.

 • Het beweegprogramma volg je via de app

 • Tot 8% cashback op je AOV

 • Al duizenden mensen gingen je voor!

Wil je weten wat a.s.r. Vitality jou kan brengen?

Hoe werkt a.s.r. Vitality?

Wanneer je start met a.s.r. Vitality krijg je iedere week een nieuw weekdoel en weet je hoeveel stappen je moet zetten. Koppel een activity tracker of fitness app aan de a.s.r. Vitality app om je stappen en hartslag bij te houden.

 1. Stap 1: ken je gezondheid

  Allereerst: om je gezondheid te verbeteren moet je weten hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in hoe vitaal je bent door een aantal vragen over je gezondheid en je levensstijl te beantwoorden in de app en door de a.s.r. Vitality Gezondheid Check te doen. Hier verdien je ook al Vitality Punten mee.

 2. Stap 2: haal je weekdoel
  Zodra je inzicht hebt in je gezondheid weet je ook hoe je die kan verbeteren. Iedere week krijg je een nieuw weekdoel dat je kunt halen door stappen te zetten en/of je hartslag te verhogen. Wanneer jij jouw weekdoel behaalt, krijg je Vitality Punten.
 3. Stap 3: kies jouw beloning

  Alle Vitality Punten die je haalt worden omgezet naar weekbeloningen. Deze punten tellen ook mee voor je Vitality Status. Hoe hoger de status, hoe meer cashback je krijgt op je activity tracker of smartwatch en je zorg- of arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. of Ditzo.

Op werkdagen zit ik nu minder achtereen stil. Ik beweeg meer, ik krijg betere ideeën en voel me fitter.

Pieter Zijlstra, Makelaardij de Smelthe

Deze beloningen wachten op jou

Je mooiste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat doel te behalen door je wekelijks, maandelijks én jaarlijks te belonen.

Jaarlijkse cashback op je AOV 

Het aantal Vitality Punten dat je hebt verdiend op 31 december, bepaalt je Vitality Status: Brons, Zilver, Goud of Platinum. Hoe hoger die status, hoe meer geld je terugkrijgt op je a.s.r. arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bekijk je beloning
Maandelijks cashback op je Apple Watch of Fitbit

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen. 

Bekijk je cashback
Leuke weekbeloningen voor jou en/of je gezin

Weekdoel gehaald? Kies je beloning in de a.s.r. Vitality app. Ga voor een cadeaukaart van € 5,- van INTERSPORT, spaar een voucher van Bol.com, krijg een gratis product van de Etos of help een ander en doneer € 5 aan een goed doel.

Bekijk je weekbeloningen
Doe ook mee en verbeter je gezondheid
 • a.s.r. Vitality kost je € 3,50 per maand. Haal je een keer per maand je weekdoel? Dan heb je de kosten er al uit.
 • a.s.r. Vitality lidmaatschap sluit je af in combinatie met een van de onderstaande verzekeringen.
 • Je kunt ook lid worden als je binnen een jaar een van de onderstaande verzekeringen afsluit.
Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

WhatsApp

a.s.r. Vitality