Meer bewegen én volhouden? Wij belonen je

Er zijn altijd wel redenen om niet te sporten of te bewegen. Je moet nog iets afmaken voor je werk. De nieuwste aflevering van je favoriete serie. Heel menselijk. Maar zo schiet je wandeling of dat rondje fietsen er wel bij in.

Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen.

 • Je gaat vaker en meer bewegen

 • Je houdt het makkelijker vol

 • Voel je fit en energiek

Wat is a.s.r. Vitality?

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via een app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Je kunt lid worden van a.s.r. Vitality als je een van de geselecteerde verzekeringen hebt of deze binnen 1 jaar wilt afsluiten.

 • Bewegen heeft een positieve invloed op je stemming en humeur

 • Bewegen vergroot je weerstand, je wordt minder snel ziek én je herstelt sneller

 • Bewegen is goed voor je mentale weerbaarheid

 • Bewegen ontspant en maakt je hoofd leeg

Hoe werkt het?

De app van a.s.r. Vitality helpt je vaker en méér te bewegen. Download de app op je smartphone en koppel je app aan een activity tracker, zoals: een stappenteller, Fitbit of een Apple Watch. Dan ben je klaar voor de start. 

 1. Ken je gezondheid

  Beantwoord in de app vragen over jouw leefstijl. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid. Bovendien krijg je er jouw eerste Vitality Punten voor. Op basis van jouw antwoorden geeft de app je persoonlijke tips om fitter te worden.  

  Krijg nóg meer Vitality Punten door je BMI, cholesterol, bloeddruk en bloedsuikers kosteloos op te laten meten. Doe je dat elk jaar? Dan zie je jouw ontwikkeling. 

 2. Kom in beweging

  Beweeg je genoeg? Dan krijg je Vitality Punten. Elke maandag daagt de app je uit met een haalbaar weekdoel dat is afgestemd op jouw actuele beweegpatroon. De app houdt voor je bij wat je nog moet doen om jouw weekdoel te halen. 

 3. Word beloond

  Haal je jouw week of maanddoel? Dan staat er een beloning voor je klaar. Van interessante vouchers tot cashback op de aanschaf van je Apple Watch of Fitbit. Ook krijg je jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekering bij Ditzo of een van de geselecteerde verzekeringen bij De Amersfoortse.

Deze beloningen wachten op jou

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen.

Waardevolle weekbeloningen
Haal je jouw weekdoel? Dan mag je een beloning uitkiezen in de app, zoals een cadeaukaart van €5 bij INTERSPORT, een gratis beautyproduct bij Etos of doneer jouw beloning van €5 aan een goed doel.
Maandelijks cashback op je Apple Watch of Fitbit
Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.
Cashback op je verzekeringen bij Ditzo en De Amersfoortse 

Hoe meer Vitality Punten jij jaarlijks haalt, hoe meer geld je terugkrijgt op je aanvullende zorgverzekering bij Ditzo of De Amersfoortse.

Bekijk alle beloningen

a.s.r. Vitality werkt

Belonen van gezonde keuzes werkt. De methode van a.s.r. Vitality is al succesvol in 20 landen. Het kan je leven echt veranderen.

10 miljoen
De app heeft 10 miljoen actieve gebruikers wereldwijd
23%
Binnen 1 jaar is 23% structureel in beweging
72%
72% geeft aan dat de app hun leven verbetert 
90%
90% geeft aan dat de app hun gezondheid en welzijn verbetert

Dit is echt het zetje dat ik nodig had. Ik deed het gewoon te weinig. Ik voel me nu fitter. Het is nu echt een sport geworden om mijn punten te halen.

George Diepenmaat, Leeuwarden

Doe mee en verbeter je gezondheid

 • a.s.r. Vitality kost je € 3,50 per maand. Haal je een keer je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit. 
 • a.s.r. Vitality lidmaatschap sluit je af in combinatie met een van de onderstaande verzekeringen. 
 • Je kunt ook lid worden als je binnen 1 jaar een van de onderstaande verzekeringen afsluit.

Combineer a.s.r. Vitality met 1 van deze verzekeringen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Ons ServiceTeam zit op werkdagen voor je klaar tussen 9:00 en 17:30.

WhatsApp