a.s.r. Vitality is er voor jou!

Kom in beweging en word beloond. Met a.s.r. Vitality blijf je in beweging. Via de app verdien je namelijk punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen! Kijk snel welke dat zijn.

 • Je gaat vaker en meer bewegen

 • Je houdt het makkelijker vol

 • Voel je fit en energiek

a.s.r. Vitality is een gezondheidsprogramma dat je gebruikt via de a.s.r. Vitality app. Beweeg en word beloond. Dit is een bewezen tactiek om je te motiveren meer te bewegen en dat ook langdurig vol te houden. Haal jij je doelen en zet je voldoende stappen, dan word je wekelijks, maandelijks en jaarlijks beloond. Dat kan in de vorm van een leuk cadeau, jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering van a.s.r of Ditzo en je kunt het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit terugverdienen.

 • Het a.s.r. Vitality lidmaatschap kost € 3,50 per maand. Haal jij je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit

 • Meer bewegen maakt je fitter, creatiever en je krijgt meer energie!

 • Kies zelf je beloningen in de app

 • Ruim 60.000 anderen gingen je voor!

Hoe werkt a.s.r. Vitality?

Wanneer je start met a.s.r. Vitality krijg je iedere week een nieuw weekdoel en weet je hoeveel stappen je moet zetten. Koppel een activity tracker of fitness app aan de a.s.r. Vitality app om je stappen en hartslag bij te houden.

 1. Ken je gezondheid

  Allereerst: om je gezondheid te verbeteren moet je weten hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in hoe vitaal je bent door een aantal vragen over je gezondheid en je leefstijl te beantwoorden in de app en door de a.s.r. Vitality Gezondheid Check te doen. Hier verdien je ook al Vitality Punten mee.

 2. Haal je weekdoel

  Zodra je inzicht hebt in je gezondheid weet je ook hoe je die kan verbeteren. Iedere week krijg je een nieuw weekdoel dat je kunt halen door stappen te zetten en/of je hartslag te verhogen. Wanneer jij jouw weekdoel behaalt, krijg je Vitality Punten.

 3. Kies jouw beloning

  Alle Vitality Punten die je haalt worden omgezet naar weekbeloningen. Deze punten tellen ook mee voor je Vitality Status. Hoe hoger de status, hoe meer cashback je krijgt op je activity tracker of smartwatch en je aanvullende zorgverzekering van a.s.r. of Ditzo.

Deze beloningen wachten op jou

De mooiste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat doel te halen door je wekelijks, maandelijks én jaarlijks te belonen.

Weekbeloningen

Weekdoel gehaald? Kies je beloning in de a.s.r. Vitality app. Ga voor een cadeaukaart van € 5 van INTERSPORT, spaar voor een voucher van Bol.com, krijg een gratis beautyproduct van de Etos of help een ander en doneer € 5 aan een goed doel.

Bekijk je weekbeloningen

Maandbeloningen

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Bekijk deze cashback

Jaarbeloningen

Het aantal Vitality Punten dat je hebt verdiend op 31 december, bepaalt je Vitality Status: Brons, Zilver, Goud of Platinum. Hoe hoger die status, hoe meer geld je terugkrijgt op de deelnemende (zorg)verzekeringen van a.s.r.

Bekijk je beloning

Bekijk alle beloningen

Doe ook mee en verbeter je gezondheid

Om lid te worden van a.s.r. Vitality hoef je maar één ding te doen. Klik op ‘Sluit af’ en schrijf je in. Het lidmaatschap kost € 3,50 per maand en die kosten heb jij er al uit wanneer jij je weekdoelen haalt. 

a.s.r. Vitality only
Word lid en probeer a.s.r. Vitality 
Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

WhatsApp