Home duurzaam wonen

Duurzaam wonen met a.s.r.

Wil jij geld besparen en je energierekening verlagen? Of wil je comfortabel wonen en tegelijk iets goeds doen voor het klimaat? Op dit platform helpen we je met tips, ervaringen van anderen en praktische informatie over het verduurzamen van je huis. Wat kost het? Wat levert het op? En waar betaal je het van? Wil je niets missen? Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een Moneyplanner van Porterenee.

Mis niets!

Elke maand tips in je mailbox? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Pinterest.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief Volg ons op Pinterest

Hoe wil je je huis verduurzamen?

Duurzame investeringen voor je woning: hoe financier je dat?

Je woning verduurzamen kun je doen door bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp, zonneboiler, of extra isolatie. Een goed idee, niet alleen voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Maar hoe betaal je deze investeringen? Marjan Heemskerk, oftewel The Happy Financial geeft antwoord op deze vraag.

Hoe financier je duurzame investeringen in je woning?
PorteRenee x a.s.r.

Renée ging van tienduizenden euro’s schuld naar een ton op de bank. Nu helpt zij anderen om hun financiën op orde te krijgen. Zij koos voor een samenwerking met a.s.r., omdat zij duurzaamheid belangrijk vindt: 'Samen met a.s.r. hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen om hun huis te verduurzamen. Dat is goed voor hun portemonnee én voor het klimaat.'

Lees alles wat Porterenee schrijft voor a.s.r. over duurzaam wonen

Meer tips over duurzaam wonen