Home duurzaam wonen

Wil jij je energierekening verlagen? Of wil je comfortabel wonen en tegelijk iets goeds doen voor het klimaat? Op dit platform helpen we je met ervaringen van anderen en praktische tips over duurzaam wonen. Wat kost het verduurzamen van je huis? Hoe pak je dat aan? Wat levert het op? En waar betaal je het van? Kies hieronder waar jij mee aan de slag wilt om duurzamer te wonen. Of scroll naar beneden voor onze laatste blogs.

Mis niets!

Elke maand tips in je mailbox? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Pinterest.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief Volg ons op Pinterest
Duurzaam wonen: waar wil je mee aan de slag?
Podcasts en Doe-het-zelf (DIY) video's

Wil je meer inspiratie? Beluister ook de podcasts die Porterenee maakte voor Duurzaam Wonen met a.s.r.

Of bekijk onze Do-It-Yourself video's als je zelf aan de slag wilt met verduurzaming.

Bekijk onze DIY-video's
PorteRenee x a.s.r.

Renée ging van tienduizenden euro’s schuld naar een ton op de bank. Nu helpt zij anderen om hun financiën op orde te krijgen. Zij koos voor een samenwerking met a.s.r., omdat zij duurzaamheid belangrijk vindt: 'Samen met a.s.r. hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen om hun huis te verduurzamen. Dat is goed voor hun portemonnee én voor het klimaat.'

Lees alles wat Porterenee schrijft voor a.s.r. over duurzaam wonen
Duurzame oplossingen van a.s.r.

We helpen je bij a.s.r. graag met duurzame financiele oplossingen voor je huis. Met onze Verduurzamingshypotheek kun je extra budget voor verduurzaming regelen bij je hypotheek.

Bij a.s.r. kun je je woning en inboedel ook duurzaam verzekeren. Heb je een keer schade? Dan kun je die duurzaam laten herstellen via ons netwerk van duurzame herstelpartners. Het spreekt voor zich dat jouw verzekeringspremie duurzaam wordt belegd.

Verduurzamingshypotheek van a.s.r.