Jouw gezondheid en vitaliteit op 1

Met onze zorgverzekering ben je goed verzekerd én wordt je zorgpremie duurzaam belegd. Daarbij hebben wij veel aandacht voor de gezondheid en fitheid van onze verzekerden.

  • Eén van meest duurzame zorgverzekeringen van Nederland
  • Fit en gezond met onze gezondheidsprogramma’s
  • Zorgadviseurs die luisteren, meedenken én ondersteunen
Onze zorgverzekeringen
Draag bij aan een betere wereld

De gezondheidszorg krijgt steeds vaker te maken met de effecten van klimaatverandering op de gezondheid. Daarnaast draagt de zorgsector als één van de grotere vervuilers bij aan de klimaatverandering. We zetten ons daarom samen met andere partijen in voor meer duurzaamheid in de zorg.

Ook vinden we het belangrijk dat jouw premie duurzaam belegd wordt. Zo investeren we onder andere in kinderonderwijs, de recyclingindustrie en nieuwe medicijnen en methoden. Hierdoor staat ook dit jaar a.s.r. weer in de top 3 van meest duurzame verzekeraars in Nederland.

Wil je meer weten over ons beleggingsbeleid en duurzaamheid in de zorg? Bekijk onze pagina over de duurzame zorgverzekering.

Bij a.s.r. vinden we dat beleggingen bij moeten dragen aan een betere wereld en het terugdringen van klimaatverandering.

Aandacht voor jouw gezondheid

We zijn er niet alleen voor je als je zorg nodig heeft. We zijn er ook als je extra aandacht aan je gezondheid wil besteden. Zo helpen we je graag bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van beweging, slaap, mentale fitheid en ontspanning. Bijvoorbeeld met de online eHealth modules van Mirro. Hiervan maak je onbeperkt gebruik om je mentale fitheid te verbeteren. Of gebruik de gratis MedApp en maak je leven met medicijnen makkelijker.

Misschien interessant voor jou?

Verzekeringen die misschien ook bij je passen
Meer informatie
Zorgverzekering