Stel aan een willekeurige ondernemer de vraag hoe het gaat en het antwoord is ongetwijfeld iets met "Goed, druk!". Herkenbaar? Waarschijnlijk wel en dat is niet zo gek, want we zijn tegenwoordig allemaal druk. Alsof het een nieuwe hype is. Druk zijn is zelfs sociaal wenselijk, maar té druk zijn juist weer niet. Ben jij té druk? 
Stress in cijfers

De redenen waardoor mensen arbeidsongeschikt raken lopen sterk uiteen. Bij a.s.r. waren bijna 30% van alle ziekmeldingen in de afgelopen 5 jaar het gevolg van klachten aan het ‘bewegingsgestel’ zoals een overbelaste rug of een kapotte knie. Daarnaast raakte bijna 16% van de ondernemers arbeidsongeschikt door een psychische oorzaak. 

Hulp in stressvolle situaties? Onderdeel van jouw AOV
Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kun je zorgeloos blijven ondernemen. Wij staan altijd voor je klaar als je je zorgen maakt over je bedrijf, gezin of je gezondheid. Onze specialisten hebben een medische, verpleegkundige of arbeidsdeskundige achtergrond. Zo zijn we als geen ander in staat om jou of je gezin zo goed mogelijk te helpen. Bij preventie of als je daadwerkelijk arbeidsongeschikt raakt.
Wij helpen je graag