Vanaf nu kun je ook via de voice assistant van Google contact opnemen met a.s.r. zakelijk. Via de Google Assistant vertellen we je meer over onze campagne over stress en burn-out. Je kunt een video bekijken over wat stress en burn-out precies is, wat de signalen zijn en hoe je deze kunt herkennen. Ook vind je het verhaal van ondernemer Jacqueline in de assistant. Ze viel uit door langdurige stress, maar kwam erbovenop en deelt nu haar verhaal. Ben je op zoek naar een praktisch hulpmiddel om direct stress te verlichten? Via de voice assistant kun je ook een ademhalingsoefening doen. 

Hoe werkt het?

Voor Android
Heb je een Android smartphone of tablet? Dan staat de Google Assistant app standaard op je device geïnstalleerd. Om met a.s.r. zakelijk te praten open je de app en spreek je de volgende woorden uit: ‘Hey Google, praat met a.s.r. zakelijk.’ Als je een Google Home hebt kun je direct gebruikmaken van de assistant door ook ‘Hey Google, praat met a.s.r. zakelijk’ uit te spreken.

Voor iPhone  
iPhone gebruikers moeten de Google Assistant app eerst nog downloaden uit de App Store. Nadat je dat hebt gedaan, is de werkwijze hetzelfde als hierboven staat beschreven. 

 

Meer weten over stress en burn-out?

Er zijn ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders met klachten die kunnen leiden tot een burn-out. Bij 1 op de 5 leidt dit daadwerkelijk tot een burn-out en 80% daarvan ziet een burn-out niet aankomen. Daarom is het goed om signalen van te veel stress te leren herkennen en er af en toe even bij stil te staan. Het herkennen van de signalen is de eerste stap naar voorkomen.

Wil je meer weten over signalen van stress, de gevolgen voor jou als ondernemer en wat je ertegen kunt doen? Lees verder via onderstaande button. 

 

Wij helpen je graag