Wat je als ondernemer moet weten over stress 

Als ondernemer leid je een druk bestaan en ben je continu bezig meerdere ballen hoog te houden. En dat kan soms voor stress zorgen. Op zich niks mis mee, zolang het maar niet te veel wordt. Heb jij gezonde twijfels over de mate van stress in jouw werk- of privéleven? Lees hier meer over het herkennen van de signalen en wat je kunt doen om stress te voorkomen.

Whitepaper: zo blijf je als ondernemer stress de baas

Zoals we eerder schreven: een beetje stress is oké, maar langdurige stress niet. Als je te veel en te lang stress ervaart, kan dit leiden tot overspanning of zelfs een burn-out. Maar wat is nu gezonde stress en wanneer slaat het om in ongezonde stress? Het begint met het leren herkennen van signalen. En wat als je signalen herkent, wat kun je dan concreet doen om stress te verminderen? Welke opties heb je als ondernemer? Lees er meer over in ons whitepaper.

Wat is stress precies en hoe herken je het?
Hoe helpt een AOV tegen en bij stress? 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan een grote rol spelen bij het voorkomen van stress. Bij de AOV’s van a.s.r. krijg je gratis toegang tot preventieve diensten om jouw gezondheid en onderneming vitaal te houden. Ook bij uitval door stress ondersteunen we je, naast een uitkering, met begeleiding door een arbeidsdeskundige of ondernemerscoach.

Wij helpen je graag