Gezonde voeding op werk met a.s.r. Vitality (whitepaper)

Werknemers spenderen het grootste gedeelte van hun dag op werk. Dus waar kun jij als werkgever of HR-manager beter gezonde voedingskeuzes stimuleren dan op de werkvloer? Precies! En dat is zowel voor werknemers, als voor jou als leidinggevende voordelig. Gezonde werknemers zijn namelijk productiever, creatiever én minder vaak ziek. Maar wat is de basis van gezonde voeding? En wat is jouw rol als leidinggevende hierin? In deze whitepaper lees je alles over gezonde voeding op de werkvloer en geven we praktische tips over de implementatie ervan. Download de whitepaper hieronder!

In de whitepaper vertellen we meer over:

  • De basis van gezonde voeding en een gezond eetpatroon
  • Hoe werknemers gezond eten volhouden
  • Hoe jij gezonde keuzes kunt stimuleren als werkgever
  • Hoe a.s.r. Vitality bijdraagt aan vitale werknemers

Download de whitepaper hier

Lees in deze whitepaper alles over gezonde voeding op werk. Van motiveren tot aan belonen en van de bedrijfskantine tot aan de Schijf van Vijf: wij geven praktische tips en handvatten voor leidinggevenden. Vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper in jouw inbox. Op naar gezonder eten op de werkvloer!

Het Model van Vitaliteit

Deze whitepaper is onderdeel van het Model van Vitaliteit: een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit eenvoudig kunt implementeren op de werkvloer. In het Model van Vitaliteit vind je 5 belangrijke pijlers: mentale gezondheid, fysieke gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Deze pijlers kun je dankzij onze praktische tips en ideeën eenvoudig implementeren bij jou op de werkvloer. Zo wordt vitaliteit tastbaar, leuk en vooral voor iedereen haalbaar!

Ga naar het Model van Vitaliteit
Podcast: Focus op Vitaliteit

In de podcastserie Focus op Vitaliteit hoor je alles over vitaliteit op de werkvloer. Speciaal voor werkgevers en HR-managers gaan we in gesprek met experts over de weg naar vitaliteit. We bespreken mooie tips, voorbeelden en adviezen, die jij meteen mee kunt nemen in de praktijk. Van werkgeluk tot vitaal leiderschap en van beweging tot mentale fitheid: dat en meer hoor je in Focus op Vitaliteit!

Luister de podcasts

Gezonde werknemers met a.s.r. Vitality

Bij een gezonde levensstijl is naast voeding, ook dagelijks bewegen enorm belangrijk. Je kunt wel zeggen dat werknemers meer moeten bewegen, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét gezondheidsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?