Aan de slag met a.s.r. Vitality

Gaaf dat je interesse hebt om te starten met a.s.r. Vitality. Meedoen is heel eenvoudig. Lees hier wat we van je nodig en ontdek hoe a.s.r. Vitality een vliegende start krijgt binnen jouw bedrijf. 

Deze informatie hebben we straks van je nodig
  • Een contactpersoon: het eerste aanspreekpunt voor a.s.r. Vitality. Meestal is dit een HR-medewerker.
  • Een Excel bestand (.csv) met de namen en e-mailadressen van jullie medewerkers. 
  • De gewenste startdatum. Op deze dag krijgen je medewerkers een uitnodiging om te doen en kunnen ze gelijk aan de slag! 
Succesfactoren

Met deze succesfactoren zorg je voor een vliegende start binnen jouw bedrijf. 

  • Goed voorbeeld, doet goed volgen. Zorg dat de directie of het MT ook echt aan boord is en meehelpt om medewerkers enthousiast te maken voor a.s.r. Vitality. 
  • Samen bereik je meer. Cruciaal voor het succes van a.s.r. Vitality zijn de aanvoerders binnen je bedrijf. Collega's die het leuk vinden om hun collega’s uit te dagen gezonder te leven. Bekijk hier het profiel van een aanvoerder met een oproep.
  • Organiseer een kick-off voor een vliegende start. Laat je aanvoerders daarom De Aanvoerderstraining volgen. Ze worden ondergedompeld in de wereld van Vitality en weten hoe ze een inspirerende kick-off kunnen organiseren.
  • Continu aandacht voor a.s.r. Vitality. Aanvoerders inspireren en enthousiasmeren. Zo blijven medewerkers betrokken en in beweging. Wij helpen ze daar graag bij met onze Digitale aanvoerder. Elke kwartaal geven we nieuwe inspiratie.

 

De digitale aanvoerder helpt

Op de Digitale Aanvoerder vindt je alles om a.s.r. Vitality een succes te maken binnen je bedrijf. Denk aan een draaiboek voor de kick-off, leuke challenges, inspiratie rondom verschillende vitaliteitsthema’s en bijvoorbeeld posters die je kunt printen of laten drukken. Wil je iets meer uitpakken, dan kun je tegen een meerpijs workshops en de a.s.r. Vitality Gezondheid Check op je werkvloer boeken. Kies wat past bij jouw bedrijf en zorg voor een vliegende start!

Vragen?

Wil je meer weten? Stel je vraag aan je Specialist Inkomen of je adviseur.