Home Vitality Zo is je privacy geborgd bij a.s.r. Vitality 

Zo is je privacy geborgd bij a.s.r. Vitality 

Doe je mee met a.s.r. Vitality? Dan deel je gegevens met ons via de app. Bijvoorbeeld je eet- en beweeggewoonten en over je gezondheid. Dat is privacygevoelige informatie. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. 

Met jouw gegevens willen we je helpen gezonder te leven

Als je fitter en gezonder wilt worden, is het handig om eerst een beeld te krijgen hoe fit en gezond je bent bij de start. Zo kun je gericht toewerken naar het verbeteren van je gezondheid. Daarom gebruiken we je gegevens:

  • om je inzicht te geven in jouw gezondheid
  • om jouw weekdoelen te bepalen
  • om je te belonen

Zo gaan we met jouw gegevens om

Uiteraard houden we ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat wij:

  • duidelijk zijn met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via onze privacy statement.
  • alleen persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn om jou te kunnen laten deelnemen aan a.s.r. Vitality.
  • jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist.
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen.
  • passende beveiligingsmaatregelen eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.
  • jouw recht respecteren om jouw opgeslagen persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Welke persoonsgegevens slaan wij van je op?

a.s.r. Vitality is ondergebracht in een aparte BV (ASR Vitaliteit & Preventieve Diensten BV), die los staat van a.s.r. Dat betekent dat de klantgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers van deze aparte BV.
Bijvoorbeeld om vragen te kunnen beantwoorden en jou te helpen.

Dit zijn de persoonsgegevens die a.s.r. Vitality van jou verwerkt om a.s.r. Vitality te kunnen aanbieden:

  • Naam
  • Geslacht
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Mobiel telefoonnummer
  • Bankrekeningnummer

  • Wat krijgen verzekeringsonderdelen van a.s.r. van jou te zien? toon
  • Wat krijgt je werkgever van jou te zien? toon
  • Wat krijgt je adviseur van jou te zien? toon
  • Wat krijgen onze partners van jou te zien? toon
  • Wat krijgt onze partner Discovery van jou te zien? toon

Heb je nog vragen?

We vinden het belangrijk dat je precies weet hoe het zit. Heb je aanvullende vragen over hoe we met je gegevens omgaan? Stuur je vraag per e-mail aan: privacy@asr.nl.

Heb je klachten over privacy? 

Neem dan contact met ons op via ons klachtenformulier. Wij lossen het graag samen met je op. Komen we er niet uit? Dan kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt hier ook contact met ons opnemen.