Cashback op je Fitbit

Verdien 2 jaar lang elke maand een deel van je aankoopbedrag van je smartwatch terug! Zo werkt het: koop via de a.s.r. Vitality app een Fitbit. Kom in beweging en verdien Vitality Punten. Hoe meer punten, hoe hoger het bedrag dat je terugkrijgt.

Je kunt gebruik maken van deze maandbeloning als je de Fitbit via onze a.s.r. Vitality app hebt gekocht.

Kies je smartwatch via de app

Je mag 1 keer in de 2 jaar een activity tracker kopen via a.s.r. Vitality. Het aankoopbedrag kun je in 2 jaar terugverdienen.

Fitbit Charge 4

Verleg je grenzen met Fitbit Charge 4. Deze elegante, waterdichte tracker zit boordevol functies die je meer inzicht geven in je activiteit en gezondheid. Bijvoorbeeld functies als ingebouwde gps, minuten in actieve zones, nieuwe trainingsmodi en slaapherkenning. Bovendien kun je contactloos betalen met Fitbit Pay en profiteer je van een batterijduur tot wel 7 dagen.

Voor iPhone en Android smartphone.

Bekijk alle modellen en prijzen
De Fitbit Charge 4 varianten
Kleur Prijs
Charge 4 Zwart € 129,-
Charge 4 Rosewood
€ 129,-
Zo koop je de activity tracker

Keuze gemaakt? Bestel dan in de a.s.r. Vitality app je activity tracker. Ga bovenin de app naar 'Beloningen’ en scroll naar beneden. Daar kun je je activity tracker kopen. 

Let op: heb je een Android telefoon? Dan kun je alleen de Fitbit kopen. De Apple Watch kun je namelijk niet koppelen aan een Android telefoon. Heb je een Iphone, dan kun je kiezen uit de Fitbit en Apple Watch. 

Verdien cashback

Om maandelijks cashback op je activity tracker te verdienen, krijg je een maanddoel. Je krijgt altijd een volledige maand om hiervoor punten te verdienen.

Wanneer je een activity tracker via de a.s.r. Vitality app aanschaft, gaat je maanddoel op de 1e van de volgende maand in. Wij kijken iedere maand hoeveel punten jij als deelnemer hebt behaald. Afhankelijk hiervan wordt een cashback de maand erop volgend uitbetaald. Wij streven ernaar om in de 2e helft van iedere maand het bedrag op jouw rekeningnummer over te maken. In de omschrijving van de uitbetaling zie je de maand waarover je cashback hebt verdiend. 

In het onderstaande schema zie je welke bedrag je terugkrijgt voor je maandelijkse Vitality Punten.

Vitality Punten per maand % cashback Fitbit Charge 4
0 - 999 0% € 0,00
1.000 - 1.499 25% € 1,34
1.500 - 2.499 50% € 2,67
2.500+
100% € 5,38
 Bekijk hoe je Vitality Punten verdient met bewegen
Goed om te weten
  • Als je binnen 24 maanden stopt met a.s.r. Vitality toon
  • Bij verlies of diefstal toon
  • Nieuwere modellen toon
  • De Fitbit Charge 4 werkt met bijna alle smartphones toon
Andere activity tracker gebruiken?

Je kunt natuurlijk ook een andere activity tracker aan de a.s.r. Vitality app koppelen. Wil je weten of jouw tracker werkt met de app? Bekijk dan ons overzicht van activity trackers en fitness apps die met a.s.r. Vitality werken.

a.s.r. Vitality only
Word lid en probeer a.s.r. Vitality 
Heb je een vraag?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.