Home Blogs van a.s.r. Met de Doorgaanverzekering langer uitval van personeel voorkomen

Met de Doorgaanverzekering langer uitval van personeel voorkomen

04 juni 2019

Als ondernemer wil je altijd doorgaan, maar wat als een van je medewerkers langdurig uitvalt? De continuïteit van je bedrijf is erg belangrijk. Dan is het prettig als je jouw medewerkers extra hulp kunt bieden als het even wat minder met ze gaat door ziekte, problemen thuis of strubbelingen op het werk. Met de Doorgaan­verzekering zorg je voor duurzame inzetbaarheid van je mensen, zodat je bedrijf kan doorgaan. 

Om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken. Maar dan niet morgen, maar gewoon vandaag. Zoals de Doorgaan­verzekering, een slimme combinatie van een verzuim- of inkomensverzekering en een zorgverzekering. Bekijk wat a.s.r. nog meer doet op Dit is de tijd van doen.

De Doorgaanverzekering

De Doorgaan­verzekering van De Amersfoortse, een merk van a.s.r., is een slimme combinatie van een verzuim- of inkomensverzekering én een collectieve zorgverzekering in een. Door deze combinatie kunnen we je veel beter helpen met het voorkomen van verzuim, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Doet een medewerker mee met de collectieve zorgverzekering dan krijgt hij met zijn gezin extra zekerheden. Je kunt rekenen op uitgebreide dekkingen voor onder andere fysiotherapie en psychologische zorg, gezinshulp, vervangende mantelzorg en kinderopvang. Zo zorg je niet alleen goed voor je bedrijf, maar ook voor je medewerkers. 

Hulp van onze Doorgaanexpert

Maak je je zorgen over de gezondheid van een medewerker, zijn situatie thuis of over de continuïteit van je bedrijf door dreigende uitval van een medewerker? Dan kun je met de Doorgaan­verzekering een beroep doen op onze Doorgaanexpert. De Doorgaanexpert heeft korte lijntjes met specialisten binnen en buiten De Amersfoortse. Bij problemen regelt de Doorgaanexpert snel hulp of advies van een fysiotherapeut, een arbeidsdeskundige of een andere specialist die jou en je medewerker verder helpt.

De Amersfoortse helpt ondernemers en hun medewerkers gezond te blijven, te worden én weer door te gaan. Bekijk meer informatie over de Doorgaan­verzekering.

Karin Pel

Meer verhalen over Duurzaam Leven