Home campagnes Dit is de tijd van doen

Robotstofzuigers, deelscooters en online supermarkten die binnen 10 minuten je boodschappen bezorgen: er worden steeds meer dingen uitgevonden waardoor we minder hoeven te bewegen. Leuk en handig, maar voor je gezondheid is het minder goed. Daarom is er a.s.r. Vitality: met het zetten van stappen, fietsen en verhogen van je hartslag verdien je punten die je wekelijks en maandelijks kunt inwisselen voor leuke beloningen zoals cadeaukaarten van Bol.com, Zalando of Pathé en cashback op een Apple Watch of Fitbit. Zo wordt dagelijks bewegen leuker en makkelijker en voel je je fit!

a.s.r. Vitality is nu 3 maanden gratis bij een zorgverzekering van Ditzo of a.s.r. Wist je dat je dan ook cashback kunt verdienen op je aanvullende zorgverzekering?

Dagelijkse beweging en je fit voelen

Dit is de tijd van doen

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken.

  • Keuzes hebben invloed toon
  • De tijd van afwachten is voorbij toon
  • Dit is de tijd van doen toon

Bekijk wat a.s.r. verder doet

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

Duurzame feestdagen: denk hier eens aan

Natuurlijk koop je met kerst niet zakken vol plastic en gooi je niet onnodig eten weg. Maar er zijn vervuilende dingen, waar je niet meteen aan denkt. Wij zetten er 7 op een rij!

Lees meer
Hoe minder hoe beter: tips om te consuminderen

Je kunt met veel minder spullen doen dan je denkt. Dat heet ook wel consuminderen. Duik eens je kledingkast, de voorraadkasten, koel- en vrieskast in. Je hebt zoveel meer in huis dan je gebruikt.

Consuminderen