Home Dit is de tijd van doen

Dit is de tijd van doen

Iedereen vindt wel iets. Van wat eerlijker kan. Of wat duurzamer kan. Maar van alleen iets vinden of erover praten verandert er niets. Gelukkig lijkt alleen maar iets vinden steeds meer iets van toen en zijn er steeds meer mensen die daadwerkelijk iets doen. Ook bij a.s.r. doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Bekijk hieronder wat wij doen en ook wat anderen doen.

a.s.r. doet het

Nederland doet het

Hier zie je wat anderen doen. Doe jij ook iets voor een eerlijke of duurzame maatschappij?  Deel wat jij doet en gebruik in je bericht de hashtag #ditisdetijdvandoen

Zo werken wij

In ons dagelijkse werk sta jij als klant centraal. Want je hebt alleen iets aan een verzekering of bankproduct als die perfect aansluit op jouw behoeften. Daarom werken wij graag volgens een aantal richtlijnen. 

  • We bieden alleen verzekeringen aan via onafhankelijk adviseurs toon

  • We gebruiken eenvoudige taal toon

  • We geven eerlijke voorlichting toon

  • We zorgen voor snelle, zorgvuldige dienstverlening en goede bereikbaarheid toon

  • We houden jouw tevredenheid in de gaten toon

  • We streven altijd naar kwaliteit toon

Zo gaan wij om met jouw klacht

Heb je een klacht? Dan horen wij het graag. Wij leren en verbeteren namelijk doorlopend op basis van reacties van klanten. Lees meer over het doorgeven van een klacht en hoe wij hiermee omgaan.

Contact

Toon bezoekadres in Google maps
Bezoekadres

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Postadres

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Recent nieuws

Meer a.s.r.

Onze andere merken