Home campagnes Dit is de tijd van doen

Dit is de tijd van doen

Door de coronacrisis is dit meer de tijd van afstand houden en binnen blijven. Bij a.s.r. doen we dat in elk geval wel. Voor de zorgmedewerkers en voor elkaar. Maar terwijl je binnenblijft kun je al wel nadenken over de verduurzaming van je huis. Want daarvoor heeft a.s.r. de Verduurzamingshypotheek. Daarmee leen je voordelig extra geld bij je hypotheek om je huis energiezuiniger te maken. Met het aanvragen verminder je al de CO2-uitstoot. Want voor elke Verduurzamingshypotheek, planten wij twee bomen via Treesforall.

  • Keuzes hebben invloed toon

  • De tijd van afwachten is voorbij toon

  • Dit is de tijd van doen toon

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken. Bekijk wat a.s.r. nu al doet.

Dit is de tijd van doen

 

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

Groene daken op bus- en tramhokjes

Steeds meer bushokjes zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en hebben groene daken. Ze fleuren niet alleen het straatbeeld op, ze zijn ook nog eens goed voor de natuur én biodiversiteit.

Lees meer
MaatschapWij: een sociale maatschappij 
Het inspiratieplatform MaatschapWij heeft als missie om Nederland socialer en duurzamer te maken. Met deze 3 tips draag jij eenvoudig je steentje bij.
Lees meer