Home campagnes Dit is de tijd van doen

Dit is de tijd van doen

Wie had ooit gedacht dat we nog eens intens zouden verlangen naar de lange rij bij de bar, het dagelijks saaie ritje naar kantoor, de wekelijkse gang naar de sportschool en een bezoekje aan de kapper. Fijn dus dat we weer wat meer naar buiten mogen! Laten we dat niet zo doen als de koeien op de eerste dag in de wei, want dan kan er nog wel eens een krasje ontstaan of een ruitje sneuvelen. Heb je toch schade, dan zijn we er natuurlijk voor je. Met het Voordeelpakket van a.s.r. ben je goed verzekerd voor je auto, je huis, je inboedel en nog veel meer. Je premie wordt duurzaam belegd en je schade duurzaam hersteld, als je dat wilt. Zodat generaties na jou ook kunnen blijven genieten van de mooie wereld buiten.

  • Keuzes hebben invloed toon

  • De tijd van afwachten is voorbij toon

  • Dit is de tijd van doen toon

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken. Bekijk wat a.s.r. nu al doet.

Dit is de tijd van doen

 

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

Insectenhotel in de tuin goed voor de biodiversiteit

Met een insectenhotel in de tuin doe je de natuur een groot plezier. Want ook al vind je rare insecten of kleine spinnetjes helemaal niet zo leuk, toch zijn deze beestjes onmisbaar voor de natuur. Denk maar eens aan de bestuiving van diverse planten en dat ze dienen als voedsel voor vogels. 

Lees meer
Consuminderen

Je kan met veel minder doen dan je denkt. Dat heet ook wel consuminderen. Duik eens je kledingkast, de voorraadkasten, koel- en vrieskast in. Je hebt zoveel meer in huis dan je gebruikt. Door minder te kopen en te gebruiken verklein je jouw ecologische voetafdruk.

Lees meer