Home campagnes Dit is de tijd van doen

Er zijn ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders met klachten die kunnen leiden tot een burn-out. Bij 1 op de 5 leidt dit daadwerkelijk tot een burn-out en 80% daarvan ziet een burn-out niet aankomen. Daarom is het goed om de signalen van te veel stress te herkennen en er af en toe even bij stil te staan. Het herkennen van de signalen is de eerste stap naar voorkomen en twijfelen is hartstikke gezond. Ook als je een eigen bedrijf hebt is het goed eens extra stil te staan bij hoe het met jou of je werknemers gaat. Kies hieronder één van de gezonde twijfeltesten en kijk hoe jij er voor staat.

AOV voor ondernemers

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. heb je als ondernemer niet alleen een financieel vangnet wanneer je uitvalt, maar we helpen je ook om arbeidsongeschiktheid te voorkomen met onze preventieve diensten. Bekijk onze AOV's.

Verzuimverzekering voor werkgevers

Met onze verzuimverzekeringen bieden we een uitkering in de eerste 2 ziektejaren én ondersteunen we werkgevers bij het verkorten en verminderen van verzuim. Bekijk onze verzuimverzekeringen.

Lees meer over stress en burn-out

Dit is de tijd van doen

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken.

  • Keuzes hebben invloed toon
  • De tijd van afwachten is voorbij toon
  • Dit is de tijd van doen toon

Bekijk wat a.s.r. verder doet

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

'Deze 5 stappen zette ik richting een duurzaam leven'

Merel Wildschut van De Groene Meisjes gooide 10 jaar geleden het roer om. De buitenwereld noemt haar levensstijl vaak vegan. Zij kiest zelf liever voor het woord 'duurzaam'. "Het gaat voor mij verder dan alleen geen dierlijke producten eten. Het gaat over de aarde zo min mogelijk belasten.”

Lees meer
Iets kapot? Ga er mee naar een Repair Café

Je kunt langer met je spullen doen door kapotte dingen te laten repareren. Dat kan bijvoorbeeld bij een Repair Café. Er is er vast wel eentje bij jou in de buurt.

Lees meer