Home campagnes Dit is de tijd van doen

Als je een huis gaat kopen, denk je vaak nog niet na over het verduurzamen van je huis. Met de Verduurzamingshypotheek van a.s.r. leen je voordelig extra geld bij je hypotheek om je huis energiezuiniger te maken, zonder dat je bij het afsluiten al hoeft te weten wat je precies wilt verduurzamen. Fijn voor jezelf, de wereld en je portemonnee!

  • Keuzes hebben invloed toon

  • De tijd van afwachten is voorbij toon

  • Dit is de tijd van doen toon

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken. Bekijk wat a.s.r. nu al doet.

Dit is de tijd van doen

 

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

Groene energie, wat kun jij doen?

Door zelf je eigen energie op te wekken, draag je actief bij aan de overgang naar duurzame energie en minder CO2-uitstoot. En je kunt nog meer doen. Help je mee?

Lees meer
Je huis verduurzamen is makkelijker dan je denkt

Je woning wat duurzamer maken heeft een aantal voordelen: je wooncomfort verbetert, je energierekening gaat omlaag en het is goed voor het milieu. En het hoeft niet eens duur en moeilijk te zijn. Kijk maar eens wat je zelf al kunt doen.

Lees meer