Home campagnes Dit is de tijd van doen

Door de hoge huizenprijzen moet je als starter vaak maximaal lenen met hoge maandlasten als gevolg. Dit terwijl je inkomsten en uitgaven vaak nog onzeker zijn. Daarom heeft a.s.r. de Startershypotheek, waarbij je kunt kiezen voor een langere looptijd, tot zelfs 40 jaar. Doordat je langer de tijd neemt om je hypotheek terug te betalen, worden je maandlasten lager. Je betaalt dan ook langer rente, dus over de totale looptijd zijn je kosten wel hoger.

Bekijk onze Startershypotheek of één van onze andere hypotheken zoals de Levensrente hypotheek. Daarmee kunnen AOW’ers de overwaarde van hun huis opnemen. Handig als ze bijvoorbeeld hun (klein)kind willen helpen met de aankoop van een (starters)woning!

Hier komen drie blogs - welke tag?

Meer over de Startershypotheek

Blog - Square - Dit is de tijd van doen - Hypotheek - Juni 2021
In 5 stappen je eerste huis kopen

Als je je eerste huis gaat kopen, komt er veel op je af. Daarom maakten wij speciaal voor starters een digitaal magazine met daarin een handig stappenplan en alles wat je wilt weten. Bijvoorbeeld tips als je een bod uitbrengt, bijkomende kosten die je kunt verwachten en de voor- en nadelen van een aankoopmakelaar.

Dit is de tijd van doen

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken.

  • Keuzes hebben invloed toon
  • De tijd van afwachten is voorbij toon
  • Dit is de tijd van doen toon

Bekijk wat a.s.r. verder doet