Home campagnes Dit is de tijd van doen

Smoesjes om niet te gaan sporten: je herkent het vast! Terwijl we allemaal weten dat bewegen goed voor ons is. En in deze tijd van beperkingen kan voldoende bewegen nog lastiger zijn. Daar hebben wij iets voor: a.s.r. Vitality! a.s.r. Vitality helpt je om bewegen ook nu vol te houden door week-, maand- en jaarbeloningen. Zo maken we bewegen leuker én voel je je gezonder en fitter. Meedoen hoeft niet ingewikkeld te zijn: alleen al met wandelen kun je voldoende punten verdienen. Doe je ook mee?

Dit is de tijd van doen

We doen er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Want om een verschil te maken moeten we de handen uit de mouwen steken. Bekijk wat a.s.r. nu al doet.

  • Keuzes hebben invloed toon

  • De tijd van afwachten is voorbij toon

  • Dit is de tijd van doen toon

Dit is de tijd van doen

Nederland doet het

Voor ons is het de tijd van doen. En daarin staan we gelukkig niet alleen. Om dat te laten zien geven we mooie initiatieven een podium en tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te leven.

Een paar duurzame stapjes maken al een wereld van verschil
Met z’n allen een beetje duurzamer worden is altijd nog beter dan doorgaan zoals we tot nu toe deden. Want niets doen doet sowieso niets. Daarom een lijstje met 30 kleine stapjes naar een duurzamer leven. Green Up Your Life!
Lees meer
10x duurzaam bij a.s.r.

Bij a.s.r. vinden we het belangrijk een rol van betekenis te spelen in het verduurzamen van de samenleving. Daarom dragen we zoveel mogelijk bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken die een link hebben met onze kernactiviteiten, zoals verzekeren en vermogensbeheer.

Lees meer