Home Dit is de tijd van doen

De eerste échte Startershypotheek lanceren. Dit is de tijd van doen

Als starter droom je over je eerste huis, maar je inkomen en uitgaven zijn vaak onzeker. Wat als er kinderen komen? Wat als je een eigen bedrijf wilt beginnen? Door de hoge huizenprijzen moet je als starter vaak maximaal lenen en dat betekent hoge maandlasten. Dan blijft er elke maand weinig financiële ruimte over. Daarom introduceert a.s.r. de eerste échte startershypotheek. Deze hypotheek heeft een extra lange looptijd tot zelfs 40 jaar. Want als je langer de tijd krijgt om je hypotheek terug te betalen, kun je je maandlasten flink verlagen. Omdat de hypotheek langer loopt, betaal je ook langer en dus in totaal meer rente.

Bij a.s.r. vinden we niet alleen dat het soms anders kan, we doen het ook. Om een verschil te maken moeten we nu de handen uit de mouwen steken. Zo helpen we klanten om schade duurzaam te laten herstellen en investeren we premiegeld in groene energie. Bekijk hieronder wat we nog meer doen en wat anderen doen.

  • Keuzes hebben invloed toon

  • De tijd van afwachten is voorbij toon

  • Dit is de tijd van doen toon

a.s.r. doet het

Nederland doet het

Hier zie je wat anderen doen. Doe jij ook iets voor een eerlijke of duurzame maatschappij?  Deel wat jij doet en gebruik in je bericht de hashtag #ditisdetijdvandoen

Zo werken wij

In ons dagelijkse werk sta jij als klant centraal. Want je hebt alleen iets aan een verzekering of bankproduct als die perfect aansluit op jouw behoeften. Daarom werken wij graag volgens een aantal richtlijnen. 

  • We bieden alleen verzekeringen aan via onafhankelijk adviseurs toon

  • We gebruiken eenvoudige taal toon

  • We geven eerlijke voorlichting toon

  • We zorgen voor snelle, zorgvuldige dienstverlening en goede bereikbaarheid toon

  • We houden jouw tevredenheid in de gaten toon

  • We streven altijd naar kwaliteit toon

Zo gaan wij om met jouw klacht

Heb je een klacht? Dan horen wij het graag. Wij leren en verbeteren namelijk doorlopend op basis van reacties van klanten. Lees meer over het doorgeven van een klacht en hoe wij hiermee omgaan.

Contact

Toon bezoekadres in Google maps
Bezoekadres

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Postadres

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Recent nieuws

Meer a.s.r.

Onze andere merken