Werknemers Pensioen bestaat 5 jaar

03 april 2019

Hoera! Het Werknemers Pensioen bestaat 5 jaar en in die periode zijn we fors gegroeid. Inmiddels bouwen al meer dan 100.000 mensen hun potje voor later bij ons op en kiezen jaarlijks meer dan 1.000 bedrijven voor onze moderne premieovereenkomst. Hier lees je alle cijfers over het Werknemers Pensioen.

Duurzame relaties

Wij geloven in het aangaan en onderhouden van duurzame relaties. Met bijvoorbeeld Miele, Starbucks, USG People Nederland en DHL. 99% van onze klanten blijft ook bij ons. Hier zijn we erg blij mee, want bij het Werknemers Pensioen zit je niet vast aan contracten voor een minimale periode. “Daar geloven we niet in”, zegt Folkert Pama, directeur Sales & Klantbediening. “Wij willen dat je bij ons blijft, omdat we het goed doen. Onze allereerste klant is nog steeds klant bij ons”.

Meer highlights binnen het Werknemers Pensioen

  • De eerste pensioenregelingen gaan per januari 2014 in. We ontvangen de eerste premies die we met zorg beleggen voor onze klanten. Werknemers en werkgevers zien direct hun pensioengegevens via de persoonlijke online pensioenomgeving: Mijn Pensioenplein.
  • In 2016 verlagen we de kosten in de beleggingsfondsen voor bestaande en nieuwe klanten. 
  • In 2018 vernieuwen we voor alle klanten dit jaar het beleggingsaanbod en voegen we variabele lifecycles toe. We introduceren de Pensioenverkenner en de Mijn Pensioenplein app om de werknemer te helpen bij het maken van keuzes. Ook introduceren we het nieuwe uitkeringsproduct: het vaste pensioen van a.s.r.
  • In 2019 zijn we inmiddels verantwoordelijk voor bijna een miljard belegd vermogen. 

Wat onze klanten over ons zeggen

De overstap naar het Werknemers Pensioen verliep zeer soepel

Jack van Abeelen - Directeur HR Miele

De eenvoudige, online dienstverlening van a.s.r. sluit naadloos aan op hoe we nu onze HR-zaken online regelen.

Jochem Theunissen - CFO Raet

Bij a.s.r. doen ze wat ze beloven.

Erwin van den Bosch - CFO QNH
Ryanne Senden

Meer verhalen over Werknemers Pensioen

Werknemers Pensioen bestaat 5 jaar