Duurzame relatie met werkgevers

Goed werkgeverschap draagt bij aan het geluk van jouw werknemers. En gelukkige werknemers hebben een positief effect op het succes van jouw organisatie. a.s.r. helpt je bij het realiseren van goed werkgeverschap. Zo bieden we oplossingen waarmee je jouw werknemers ook fit en inzetbaar houdt. Voor nu en voor later.  

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde 

Een pensioenregeling sluit je niet zomaar. Het is misschien wel jouw belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Maar zien jouw werknemers dit ook zo? Wij helpen je bij het bieden van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een moderne pensioenregeling. Aangevuld met oplossingen die helpen bij financiële én lichamelijke fitheid. Zo maken we samen zichtbaar dat je investeert in jouw werknemers. 

Duurzame inzetbaarheid 

Veel werkgevers vragen zich af: ‘Hoe houd ik mijn mensen fit tot hun pensioenleeftijd?’. En ‘Hoe vind ik daarbij de ideale balans tussen ‘faciliteren’ en ‘eigen verantwoordelijkheid?’. Over deze vragen denkt a.s.r. graag met je mee. Met ons Vitality programma bieden we een verrassende, moderne oplossing om jouw werknemers fit te houden. Ook organiseren we andere zaken rondom dit thema. Lees hier de belangrijkste take-aways van ons event over duurzame inzetbaarheid

Een innovatief en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een moderne pensioenregeling, is een absolute must.

Astrid Hendriks (Manager Compensation & Benefits Van Lanschot Kempen)

Digitale vaardigheden  

Keuzes voor later maken we steeds vaker digitaal. Maar dat is niet voor al jouw mensen vanzelfsprekend. Wij helpen jouw werknemers bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden. Op een laagdrempelige manier. Dit doen we met de hulp van Stichting Lezen & Schrijven. Zo maken we samen het pensioen toegankelijk voor al jouw werknemers. 

Het Werknemers Pensioen van a.s.r.

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een uitstekende pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers.