Home Verzekeringen Ben jij verzekerd voor pech onderweg?

Ben jij verzekerd voor pech onderweg?

Pech onderweg is altijd vervelend. Met de Pechhulpdekking op onze Personenauto-, Motor-, Kampeerauto-, en Bestelautoverzekering staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou klaar in je woonplaats, in Nederland én in Europa. Een nuttige dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs.
  • 5 dagen vervangend vervoer
  • Je hebt genoeg aan 1 Pechhulpdekking per auto
  • Pechhulp ter plekke 
Zoek een adviseur
Voor wie is onze Pechhulpdekking?

De Pechhulpdekking kan worden afgesloten bij de Personenauto-, Motor-, Kampeerauto-, en Bestelautoverzekering van het Voordeelpakket van a.s.r. Voor personenauto’s geldt dat bij de ingangsdatum van de Pechhulpdekking de auto niet ouder mag zijn dan 15 jaar.

Wat kost de Pechhulpdekking?

Onderstaande premies zijn inclusief assurantiebelasting en komen bovenop de premie die je betaalt voor je Personenauto-, Motor-, Kampeerauto- of Bestelautoverzekering. Bij je Personenauto is de premie afhankelijk van de ouderdom van de auto.

Pechhulp voor je personenauto

Leeftijd auto 0 - 7 jaar

€  65,34 per jaar

Leeftijd auto 8 - 11 jaar

€  96,80 per jaar

Leeftijd auto 12 - 15 jaar

€ 145,20 per jaar

Leeftijd auto > 15 jaar

n.v.t.

 

Pechhulp voor je motor, kampeerauto of bestelauto

Elke ouderdom

€  69,21 per jaar

Pechhulpdekking eenvoudig afsluiten

Je kunt de Pechhulpdekking eenvoudig afsluiten bij je Personenauto-, Motor-, Kampeerauto-, of Bestelautoverzekering door contact op te nemen met je adviseur. Geef aan op welk kenteken je de Pechhulpdekking wilt afsluiten en wanneer je de dekking in wilt laten gaan. Je adviseur regelt het verder allemaal.