Home Blogs van a.s.r. 30 minuten full body workouts voor buiten: sport samen met personal coach Patrick!

30 minuten full body workouts voor buiten: sport samen met personal coach Patrick!

02 september 2021

Zoek je goede full body workouts die je buiten kunt doen? Personal coach Patrick heeft vier toffe workouts voor je opgesteld! Deze kan je in je tuin, een park in de buurt of op het sportveld uitvoeren. De workouts focussen zich op je hele lichaam. Zo train je in dertig minuten allerlei spieren én kan je tot 200 Vitality Punten verdienen! Aan de slag!

De 30 minute full body workouts van Patrick

En dan nu, de workouts! Patrick heeft vier verschillende workouts samengesteld. Je kunt ze alle vier in één week doen. Of ervoor kiezen om er een maandchallenge van te maken en elke week één workout te doen. 

Voor het uitvoeren van alle oefeningen heb je geen attributen nodig. Als je het fijn vindt, kan je wel een fitnessmatje gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld in het park gaat sporten. 

De workouts bestaan uit zes onderdelen. Het zijn high-intensity workouts, dus je moet in één ruk door. Geen pauzes dus!  Ben jij er klaar voor? Zet je activity tracker aan, verhoog je hartslag en GO! Zo verdien je tot 200 Vitality Punten in een halfuurtje.

Workout #1: Aan de slag!

Workout #2: Patrick sleurt je er doorheen!

Workout #3: Lekker bezig, nog twee te gaan!

Workout #4: Pak die laatste Vitality Punten met Patrick

Nog niet klaar met sporten na deze workouts? Check onze YouTube!

Heb je alle workouts van Patrick gedaan en wil je nog wel even door? Wij bieden nog veel meer workouts aan op ons YouTube-kanaal! Doe bijvoorbeeld de workouts van Suzanne Schulting of train met personal trainer Marloes. Zo haal jij week na week genoeg Vitality Punten om je weekdoel te behalen! 

Goed om te weten: we plaatsen regelmatig nieuwe workouts.  Zoek je dus nieuwe inspiratie voor tijdens het sporten? Abonneer je op ons kanaal en sport mee!

Veelgestelde vragen over 30 minuten workouts
  1. Is een dertig minuten workout wel lang genoeg?
    Ja! Doordat de workouts van Patrick high-intensity zijn verbrand je net zoveel calorieën als met bijvoorbeeld een uur fietsen. Dertig minuten zijn zeker genoeg voor een goede workout!
  2. Werkt een dertig minuten workout?
    Ja, heel goed zelfs. Het is bewezen dat je beter elke dag dertig minuten kan bewegen, dan 2 tot 3 keer per week een uur. Doordat je elke dag beweegt blijft je conditie goed. 
  3. Kun je spieren trainen in dertig minuten?
    In dertig minuten kan je zeker je spieren trainen! Het is de perfecte tijd om elke spiergroep goed te trainen.
Word fit met a.s.r. Vitality

Wist jij dat je met deze workout niet alleen jouw lichaam fit en sterk maakt, maar je ook kan sparen voor leuke beloningen? Met a.s.r. Vitality verdien je Vitality Punten door te bewegen. Haal tot 200 punten met een workout van een halfuurtje! Bekijk hoe je dat doet door je hartslag te verhogen en voldoende stappen te zetten. 

Wissel je Vitality Punten in voor cashback op jouw Apple Watch of Fitbit, een wekelijkse cadeaubon van €5 van Bol.com, Zalando of Intersport, óf krijg cashback op een aanvullende zorgverzekering van a.s.r. of Ditzo. 

Benieuwd hoe het werkt?

Vitality

Meer verhalen over a.s.r. Vitality