Home Blogs van a.s.r. vitality spelen De fijnste plekken om te beachvolleyballen

De fijnste plekken om te beachvolleyballen

20 juli 2021

Yes, je hebt zin in een sportief dagje strand! Lekker in de zon  liggen, het water in én een potje beachvolleybal spelen. Om te beachvolleyballen heb je behoorlijk wat ruimte nodig. Iets wat je niet bij iedere stadsplas vindt. Boek een beachvolleybalnet, trommel je vrienden op en keep the ball high!

Aan het strand

Soms vind je openbare beachvolleybalvelden aan het strand, deze liggen vaak rondom de strandtenten. Heb je zelf een set mee? Kies dan een rustige plek waar het zand zacht en niet te mul is.

Openbare beachvolleybalvelden

Bij grotere recreatieplekken zoals het Henschotermeer bij Utrecht of in het Amsterdamse bos hangen meestal wel beachvolleybalnetten. Wil je zeker weten dat je een potje kun overtikken? Bel dan even, want op de website is deze informatie niet altijd te vinden. Let wel: in verband met Corona worden ballen niet altijd meeverhuurd. Check dus van tevoren ook even of je zelf een bal moet meenemen. 

Op deze vier plekken kun je altijd terecht voor een potje beachvolleybal:

 • Down Under, Nieuwegein
  Voor €25 per uur huur je een veld bij beachclub Down Under. Na het sporten duik je zo de plas in of geniet je van een hapje en een drankje in het restaurant. 
 • Tijn Akersloot, Zandvoort
  Deze gouwe ouwe, en zeer fijne, strandtent heeft twee professionele volleybalvelden die vrij te gebruiken zijn voor bezoekers van Tijn.
 • Scheveningen Beach Stadium
  Voor €15 per uur kun je hier een professioneel beachvolleybalveld huren. Kom gerust iets eerder, want hier trainen de echte pro’s! Kun je mooi wat inspiratie opdoen.
 • Beachclub Lampe, Raalte
  In Overijssel is het leuk beachvolleyballen. Bij Beach Club Lampe mag je voor €25 zeker 1,5 uur het veld op en krijg je ook nog een drankje voor na de pot erbij. Op de website bestel je in de webshop ook eten, drinken en zonnebrand. Een topdeal wat ons betreft!

Beachvolleybal op gras

Beachvolleyballen op gras gaat prima. Logischerwijs is het dan geen beachvolleybal meer, maar outdoor-volleybal. Of je hierbij de volleybalregels hanteert of het houdt bij beachvolleybal is helemaal aan jou. 

Smashen met a.s.r. Vitality 

Ga jij deze vakantie een balletje slaan op het strand? Lekker! Wist je dat je daarvoor beloond kunt worden? Sla je slag met a.s.r. Vitality en verdien leukste beloningen!

Met ons beweegprogramma verdien jij punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. Die punten wissel je vervolgens in voor bijvoorbeeld wekelijkse Bol.com cadeaubonnen of jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering. Klinkt goed, toch?

Nieuwsgierig geworden?

Vitality

Meer verhalen over a.s.r. Vitality