a.s.r. Vitality is er voor jou!

Kom dagelijks in beweging en word beloond.  Met a.s.r. Vitality blijf je in beweging. Via de app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen! Kijk snel welke dat zijn.

Ben je een werkgever? En benieuwd wat a.s.r. Vitality in jouw organisatie kan betekenen? Bekijk hier de voordelen

 • Het a.s.r. Vitality lidmaatschap kost € 3,50 per maand. Haal jij je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit

 • Het beweegprogramma volg je via de app

 • Kies zelf je beloningen in de app

 • Meer dan 70.000 mensen gingen je voor!

Zo blijf je fit met a.s.r. Vitality

Wanneer je start met a.s.r. Vitality krijg je iedere week een nieuw weekdoel en verdien je Vitality Punten met stappen of sportlessen die je boekt via de app. Je kunt ook Vitality Punten verdienen op basis van hartslag. Hoe? Koppel een activity tracker of fitness app aan de a.s.r. Vitality app en houd je hartslag en stappen bij!

 1. Ken je gezondheid

  Open de app en beantwoord vragen over je gezondheid en leefstijl en doe de a.s.r. Vitality Gezondheid Check. Zo krijg je inzicht in hoe vitaal je bent en kan worden!

 2. Haal je weekdoelen

  Iedere week krijg je een nieuw weekdoel dat je haalt door stappen te zetten, sportlessen te boeken via de app of door je hartslag te verhogen. Haal jij je doel? Dan krijg je Vitality Punten.

 3. Kies je beloningen

  Die Vitality Punten wissel je in voor weekbeloningen, zoals een Bol.com-cadeaubon. Ook tellen deze punten mee voor je jaarlijkse Vitality Status. Hoe hoger de status, hoe meer cashback je krijgt op je aanvullende zorgverzekering.

 4. Word fit en blijf vitaal

  Je wordt niet alleen beloond met cadeaubonnen en cashback, ook met een vitaal leven. a.s.r. Vitality motiveert je op een intrinsieke manier, zodat je fit en vitaal blijft!

Deze beloningen wachten op jou

De mooiste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat doel te halen door je wekelijks, maandelijks én jaarlijks te belonen.

Bol.com-cadeaubonnen

Haal jij je weekdoelen? Dan kun je wekelijks een beloning kiezen, zoals cadeaubonnen van Bol.com, Zalando of Intersport.

Apple Watch

Ontvang iedere maand een cashback en verdien het aankoopbedrag in 2 jaar terug van je Apple Watch of Fitbit.

Cashback op je zorgverzekering

Krijg jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering van a.s.r. of Ditzo.

Bekijk alle beloningen

Al duizenden mensen gingen je voor

Lees de ervaringen van andere deelnemers van a.s.r. Vitality.

Suzanne Schulting

Suzanne (23) is een begrip in de schaatswereld en als ambassadrice van a.s.r. Vitality hield ze een week bij hoeveel ze beweegt. Benieuwd wat een topsporter wekelijks doet om in shape te blijven? Check het beweegdagboek van Suzanne hier!

Jacques

Jacques (54) begon 10 maanden geleden met a.s.r. Vitality om de uitdaging tegen overgewicht aan te gaan. “De a.s.r. Vitality-app houdt een spiegel voor en dat motiveert mij.” Benieuwd hoeveel hij beweegt om in shape te blijven? Check hier zijn beweegdagboek!

Viola

Viola (35) vond fitnessen in de sportschool maar niets, dus bouwde ze haar eigen homegym in de schuur. Nu sport ze elke dag met de a.s.r. Vitality-app. Ben jij benieuwd hoe Viola dit aanpakt? Lees hier haar beweegdagboek!

Doe ook mee en verbeter je gezondheid

 • a.s.r. Vitality kost slechts € 3,50 per maand. Haal jij iedere week je weekdoel, dan kun je een beloning kiezen t.w.v. € 5,-. Binnen 1 week heb je die kosten er dus al uit!
 • Wil je a.s.r. Vitality Only proberen? Dat kan een jaar lang voor € 3,50 per maand. Hier hoef je geen zorgverzekering voor bij af te sluiten. Je ontvangt week- en maandbeloningen, alleen loop je als Vitality Only member wel de cashback op de verzekeringspremie mis.
 • Ben je een werkgever? En benieuwd wat a.s.r. Vitality in jouw organisatie kan betekenen? Bekijk de voordelen.
 • Ben je een ondernemer? Dan heb je éxtra voordelen. Bekijk alle extra's voor ondernemers

 

a.s.r. Vitality only

Word lid en probeer a.s.r. Vitality

a.s.r. Vitality