Home Vitality Deelnemerspagina

Deelnemerspagina

Doe jij al mee met a.s.r. Vitality? Duizenden mensen gingen je voor en meldden zich aan voor het vitaliteitsprogramma van a.s.r. Vitality. Waarom? Omdat dagelijkse beweging superbelangrijk is voor je gezondheid en de beloningen ervoor zorgen dat je bewegen ook op de lange termijn volhoudt. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je punten door stappen te zetten, je hartslag te verhogen, fietsritten te maken of sportlessen te volgen. Zij kozen voor een fittere en gezondere leefstijl. Jij ook?

Op deze pagina ontdek je wat a.s.r. Vitality voor onze deelnemers betekent. Hoeveel bewegen zij om hun weekdoel te halen? Hoe halen ze voldoende Vitality Punten? En voor welke beloning kiezen ze? Je leest het in hun beweegdagboeken! Check ze allemaal en doe inspiratie én motivatie op om meer in beweging te komen. 

Verhalen van deelnemers
Het beweegdagboek van topsporter Suzanne Schulting
Wie shorttrack zegt, zegt Suzanne Schulting. Als eerste Nederlandse olympisch kampioen shorttrack - en nu ook langebaanschaatster - is Suzanne (23) een begrip in de schaatswereld. En als ambassadrice van het beweegprogramma van a.s.r. Vitality hield ze een week bij hoeveel ze beweegt. Benieuwd wat een topsporter wekelijks doet om in shape te blijven? 
Het beweegdagboek van Wybrich
Naast crosstrainen en wandelen, heeft Wybrich (26) sinds kort de smaak van het hardlopen te pakken. Samen met a.s.r. Vitality vindt ze het leuk om lekker veel te sporten. “Maar niet alles kan tegelijk, daarom probeer ik een vaste planning aan te houden”. In haar beweegdagboek vertelt ze hoe deze planning eruit ziet en geeft ze een gouden tip om je aan je eigen trainingsschema vast te houden.
Het beweegdagboek van Gooitzen
Gooitzen (52) wandelt er elke week flink op los en geniet hier altijd met volle teugen van. “Je maakt sneller meters dan je denkt. Bovendien is wandelen naast de fysieke inspanning, ook erg goed voor je geest. Heerlijk!” Samen met a.s.r. Vitality spaart hij dankzij zijn wandeling voor leuke cadeau’s. Lees hier wat hem motiveert om er elke dag weer op uit te trekken.