Ondernemers van Nederland, zorg goed voor jezelf!

Ondernemers blinken uit in het goed voor anderen zorgen. De klant is tenslotte koning toch? Een avondje sporten moet maar even wachten en slapen dat komt later wel. Maar je bent vast bekend met de tegeltjeswijsheid “Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt”. Daarom drukken we je op het hart: ondernemer, zorg goed voor jezelf! We kunnen je tenslotte niet missen. Zorg jij goed voor jezelf? 
Zorgeloos ondernemen?
De redenen waardoor mensen arbeidsongeschikt raken lopen sterk uiteen. Bij a.s.r. was in 2019 bijvoorbeeld bijna 30% van alle ziekmeldingen het gevolg van klachten aan het ‘bewegingsgestel’ zoals een overbelaste rug of kapotte knie. Maar ook psychische klachten zorgen voor arbeidsongeschiktheid. In 2019 raakte bijna 15% van de ondernemers arbeidsongeschikt door een psychische oorzaak.
Een financieel vangnet
Heb je weleens aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) gedacht? Daarmee kun je zorgeloos blijven ondernemen. Met een AOV krijg je niet alleen geld op je rekening bij arbeidsongeschiktheid. We helpen je ook te voorkomen dat je arbeidsongeschikt raakt. Heb je bijvoorbeeld al een tijd last van rugklachten? Dan staan wij voor je klaar, denken we met je mee en helpen we je weer vooruit. Raak je toch arbeidsongeschikt door een ongeval of ziekte? Dan helpen we je met je re-integratie zodat jij zo snel mogelijk weer door kunt gaan met ondernemen!

Bewegen is goed voor je! Meer bewegen betekent minder stress. Toch schiet het er vaak bij in. Oorzaak? Een volle agenda of simpelweg geen puf meer. a.s.r. Vitality daagt je uit te bewegen omdat er een mooie beloning tegenover staat!

Wij helpen je graag