Home duurzaam wonen

Duurzaam wonen met a.s.r.

Wil jij geld besparen en je energierekening verlagen? Of wil je comfortabel wonen en tegelijk iets goeds doen voor het klimaat? Op dit platform helpen we je met tips, ervaringen van anderen en praktische informatie over het verduurzamen van je huis. Wat kost het? Wat levert het op? En waar betaal je het van? Wil je niets missen? Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een Moneyplanner van Porterenee.

Mis niets!

Elke maand tips in je mailbox? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Pinterest.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief Volg ons op Pinterest
Hoe wil je je huis verduurzamen?
Duurzame oplossingen van a.s.r.

We helpen je bij a.s.r. graag met duurzame financiele oplossingen voor je huis. Met onze Verduurzamingshypotheek kun je extra budget voor verduurzaming regelen bij je hypotheek.

Bij a.s.r. kun je je woning en inboedel ook duurzaam verzekeren. Heb je een keer schade? Dan kun je die duurzaam laten herstellen via ons netwerk van duurzame herstelpartners. Het spreekt voor zich dat jouw verzekeringspremie duurzaam wordt belegd.

Verduurzamingshypotheek van a.s.r.
PorteRenee x a.s.r.

Renée ging van tienduizenden euro’s schuld naar een ton op de bank. Nu helpt zij anderen om hun financiën op orde te krijgen. Zij koos voor een samenwerking met a.s.r., omdat zij duurzaamheid belangrijk vindt: 'Samen met a.s.r. hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen om hun huis te verduurzamen. Dat is goed voor hun portemonnee én voor het klimaat.'

Lees alles wat Porterenee schrijft voor a.s.r. over duurzaam wonen

Laatste blogs over duurzaam wonen