Ga naar de hoofdinhoud

Pechvogelhulp Juridisch

Heb je 2 of meer verzekeringen bij ons? Dan ben je Voordeelklant en profiteer je van verschillende voordelen. Zo krijg je van ons de dekking Pechvogelhulp Juridisch. Hiermee kan je heel eenvoudig én zonder extra kosten eerste hulp krijgen bij juridische conflicten.

Eerste hulp

Met de Pechvogelhulp Juridisch staan specialisten van DAS voor je klaar om eerste hulp te bieden bij eenvoudige juridische conflicten (waarbij geen dossier gevormd hoeft te worden). Een juridisch specialist helpt je direct op weg, zodat je snel weet welke stappen je kunt ondernemen om jouw conflict tot een einde te brengen en schade te beperken. Is een snelle oplossing niet voorhanden en wil je volledig bijgestaan worden door een expert? Dan kan je bij DAS tegen een vergoeding ook complete rechtsbijstand ontvangen. Dat kan natuurlijk ook bij een zelfgekozen juridisch adviseur.

Enkele voorbeelden van de Pechvogel Juridisch
Bonje met de buren

Burenruzies… Ze komen nogal eens voor. Stel, je hebt onenigheid met je buren over een erfafscheiding die je wilt plaatsen. De buren zien niets in je plannen en de gemoederen lopen hoog op. De buurvrouw dreigt zelfs met juridische stappen. De specialisten van DAS kunnen je precies vertellen waarmee je rekening moet houden als je een erfafscheiding gaat plaatsen en welke rechten en plichten je hebt. Zo sta je sterker in je onderhandelingen met je buren.

Schade of letsel door een ander

Heb je eindelijk je nieuwste aankoop in huis, blijkt het product niet naar behoren te functioneren. Niet leuk, maar dat kan gebeuren. Het wordt pas echt vervelend als je door het ondeugdelijke product schade of, nog erger, letsel oploopt. Mocht dit je overkomen, dan kan je gebruikmaken van Pechvogelhulp Juridisch. Een juridisch specialist kan je uitleggen in welke gevallen je recht hebt op een schadevergoeding en hoe je de dader aansprakelijk kunt stellen.

Scheidingshulp

Met pijn in het hart hebben jij en jouw partner het moeilijke besluit genomen… Jullie gaan scheiden. Eén ding weten jullie zeker: een gevecht in de rechtszaal willen jullie hoe dan ook voorkomen. Het is immers al verdrietig genoeg. De Pechvogelhulp Juridisch kan jou hierbij helpen. De juridisch adviseurs beantwoorden je vragen en vertellen je wat je het beste kunt doen (en niet kunt doen) om er samen toch enigszins fijn uit te komen. En indien nodig zoeken zij samen met jou de juiste mediator.

Je kunt vertrekken

Je hebt altijd je best gedaan op werk, maar helaas: wéér een slechte beoordeling. Je tweede. En nu word je ontslagen. Je bent op de hoogte van de geldende CAO binnen het bedrijf, maar je bent wel benieuwd welke stappen je nu het beste kunt nemen. Leg de situatie even aan ons voor. Dan vertelt een juridisch specialist je hoe het ontslagproces er precies uitziet en krijg je advies over de maatregelen die jij kunt treffen om te krijgen waar je recht op hebt.

Een verpeste vakantie

Wat zuur… Je boekt voor jou en je partner een lekker weekendje weg op een vakantiepark. In de brochure ziet de accommodatie er fantastisch uit, maar eenmaal op het park kom je bedrogen uit: het verblijf voldoet totaal niet aan de verwachtingen die geschept zijn. Het weekend verpest en tot overmaat van ramp leidt het indienen van een klacht niet tot een oplossing. Via de Pechvogelhulp Juridisch weet je snel wat je kan doen om alsnog compensatie te krijgen voor het verminderd vakantiegenot.

Hoe schakel je de eerste hulp bij juridische conflicten in? 

Ben je Voordeelklant en heb je te maken met een juridisch conflict? Dan kun je direct contact opnemen met een specialist van DAS via: 085 – 047 4372 om je te voorzien van eerste juridische hulp. Moet er voor de juridische hulp een dossier gevormd worden? Dan zal de specialist de mogelijkheden van rechtsbijstand met je bespreken.