Home Hypotheek WelThuis Startershypotheek

WelThuis Startershypotheek

Ga je je eerste huis kopen en vind je lage maandlasten belangrijk? Dan is de WelThuis Startershypotheek misschien iets voor jou. Je kunt kiezen voor een extra lange looptijd tot zelfs 40 jaar. Je betaalt daardoor in totaal meer rente dan bij een looptijd van 30 jaar, maar per maand betaal je minder.

Actuele rentes
De eerste échte Startershypotheek

Speciaal voor starters als jij heeft a.s.r. de eerste échte startershypotheek. Deze hypotheek heeft een extra lange looptijd. Daardoor betaal je in totaal meer rente, maar zijn je maandlasten een stuk lager. Dat geeft je elke maand meer financiële ruimte. Heb je deze financiële ruimte niet (meer) nodig? Dan kun je elk jaar tot 15% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag extra terugbetalen zonder extra kosten. Bekijk onderstaande video over hoe het werkt.

Dit wil je weten over de WelThuis Startershypotheek
  • Belangrijkste kenmerken en voorwaarden toon
  • Voor- en nadelen langere looptijd toon
  • Extra lenen voor verduurzaming van je woning toon
  • Bouwdepot voor een verbouwing toon
  • Verhuizen of overstappen met de WelThuis Startershypotheek toon
  • De Startershypotheek en de belastingdienst toon
In 5 stappen je eerste huis kopen

Ga je je eerste eigen huis kopen? Dan komt er veel op je af in een spannende tijd. Speciaal voor jou hebben wij een startersmagazine gemaakt met een stappenplan voor het kopen van je eerste huis. Van de oriënterende fase tot het verhuizen naar jouw nieuwe huis, wij leggen per stap uit waar je allemaal aan moet denken.

WelThuis Startershypotheek