Ga naar de hoofdinhoud

Ongevallendekking Fysio & Tand

De Ongevallendekking Fysio & Tand is een extra service voor alle Ik kies zelf van a.s.r. klanten. Met de Ongevallendekking Fysio & Tand ben je gedekt voor extra medische kosten tot € 10.000,-­ na een ongeval. Het gaat om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden.

Goed om te weten

Het ongeval mag in het buitenland plaats hebben gevonden. Deze ongevallendekking dekt alleen niet de kosten voor de zorg in het buitenland, maar voor de zorg die je erna nodig hebt in Nederland.

Wil je zeker zijn dat je ook in het buitenland volledig en wereldwijd bent gedekt voor ongevallen en spoedeisende zorg? Kies dan voor de Buitenland module. Let op, deze Buitenland module komt inclusief deze Ongevallendekking Fysio & Tand.

infographic die weergeeft wat wel én niet verzekerd is met de fysio en tand module van a s r
Wat wordt er dan precies wel én niet vergoed?

Via de onderstaande uitklappers zie je wat de belangrijkste vergoedingen zijn, maar ook wat deze module niet vergoed. Wil je de volledige vergoedingen zien? Ga dan naar onze documentenpagina. Daar vind je de polisvoorwaarden van de ongevallendekking Fysio en Tand.

Wat doe ik na een ongeval?

Als je een ongeval hebt is dat erg vervelend. We begrijpen dat dit erg onprettig voor je is en dat je geen stress wil krijgen van alle kosten die er op je af komen.

Wil je gebruik wil maken van de ongevallendekking Fysio & Tand? Dan vul je eerst het aanvraagformulier in en verzend je het naar ons door het te uploaden. Zo krijgen wij een goed beeld van welke zorg je verwacht nodig te hebben of al hebt gehad in verband met je ongeluk. Vervolgens nemen wij contact met je op. Als alles voldoet aan de voorwaarden kun je de rekeningen bij ons declareren en vergoeden wij de kosten.

Samengevat zijn dit de stappen:
  1. Doe een aanvraag via onderstaande knop.
  2. Wacht. Wij beoordelen je aanvraag.
  3. Wij nemen contact met je op na onze beoordeling.
  4. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan kun je de gemaakte zorgkosten zelf bij ons declareren of doet je zorgverlener dit.
Veelgestelde vragen over deze module 
Vergoeding zoeken Zorgkosten declareren Zorgverlener zoeken Machtiging aanvragen Wachtlijstbemiddeling Kind meeverzekeren Alles over betalen Betalingsregeling Eigen risico Eigen bijdrage Maximale vergoedingen Fysiotherapie Zwangerschap Mondzorg GGZ Meer zorg a.s.r. Zorg App Zorgpas English information Buitenland Polisvoorwaarden en documenten