Overstappen naar een pensioen van a.s.r.

Met een pensioenregeling van a.s.r. kies je voor zekerheid voor je werknemers voor de lange termijn. Je kiest ook voor duidelijkheid voor jezelf als werkgever. We doen er alles aan om het invoeren van jouw nieuwe pensioenregeling gemakkelijk en soepel te laten verlopen. Binnen 2 tot 4 weken kan de overstap geregeld zijn.

a.s.r. heeft ons in onze zoektocht voorzien van uitstekende informatie, duidelijke uitleg en snel antwoord op alle vragen

Jack van Abeelen, directeur HR bij Miele

Een nieuwe pensioenregeling zonder gedoe

Een pensioenregeling kiezen en implementeren doe je natuurlijk zorgvuldig. Daarom koppelen we iedere organisatie aan een vaste contactpersoon die bij de implementatie helpt. Ons klantteam voert de gegevens voor de pensioenregeling razendsnel in. In overleg met jou als werkgever of met je adviseur informeren we je werknemers over de nieuwe pensioenregeling. Werknemers kunnen altijd bij ons terecht voor al hun pensioenvragen.

Neem contact met ons op. Onze pensioenspecialisten helpen je graag verder of we maken een belafspraak op het moment dat het jou goed uitkomt. 

Bel (030) 278 95 70 of mail ons via het contactformulier.

Sluit in 4 stappen een pensioen bij ons af

Wil je een pensioenregeling bij ons afsluiten? Bekijk ons stappenplan:

  • Stap 1: informatie vragen toon
  • Stap 2: gegevens aanleveren toon
  • Stap 3: acceptatie en implementatie toon
  • Stap 4: toegang tot Mijn a.s.r. toon