Onze partners

Wij werken graag met partners die interessant voor je zijn. Hoe meer hoe beter, want we zien je graag bewegen. 

Ken je gezondheid

Bij onderstaande partners krijg je inzicht in je gezondheid. Je kunt er kosteloos de a.s.r. Gezondheid Check doen. Zo weet je waar je staat en je verdient er ook nog eens extra Vitality Punten mee. 

ArboNed

ArboNed richt zich op het bevorderen van een gezonde leefstijl en het voorkomen van verzuim. De experts van ArboNed geven adviezen en praktische oplossingen. Die tips dragen aantoonbaar bij aan de vitaliteit van mensen op de werkvloer.

Lees meer over de a.s.r. Gezondheidscheck
HumanCapitalCare

HumanCapitalCare helpt werknemers en werkgevers op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Ze helpen medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven en geven mensen inzicht in hun gezondheid. Er zijn meer dan 40 locaties in Nederland. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt.

Lees meer over de a.s.r. Gezondheidscheck
BENU

BENU zet zich dagelijks in om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven. Met meer dan 345 locaties is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Je krijgt inzicht in hoe jouw gezondheid ervoor staat en de medische experts van BENU geven je advies over een gezonde leefstijl.

Lees meer over de a.s.r. Gezondheidscheck
Kom dagelijks in beweging

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit én beweeg je voldoende? Dan kun je in 2 jaar het complete aankoopbedrag terugverdienen! Met een activity tracker kun je jouw hartslag meten. Dat is om 2 redenen beter dan een stappenteller. Je registreert automatisch elke soort beweging én je kunt daardoor elke dag 150 Vitality Punten méér verdienen.

Apple

Werk beter aan je gezondheid dan ooit! Check je hartslag en monitor je hartritme met de Ecg-app. Krijg waarschuwingen als het omgevingsgeluid je gehoor kan beschadigen. En er is een work-out voor elk soort training. Met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau.

Fitbit
Fitbit motiveert en inspireert om actiever te leven. Hun trackers passen naadloos in elk leven. De Fitbit geeft je inzicht in je gezondheid en de stappen die je kunt nemen om het te verbeteren. Het meet 24/7 je hartslag en geeft je persoonlijke feedback en laat zien wat er in je lichaam gebeurt.
Word beloond

Haal je jouw weekdoel? Kies een beloning uit in de a.s.r. Vitality app. Dit zijn onze partners voor de weekbeloningen.

INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!

Etos

Al sinds 1919 staat Etos voor je klaar met het beste advies, goede producten en interessante acties. Ze maken beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging betaalbaar. Hun passie ligt bij het helpen en inspireren van klanten zodat zij gezonder en gelukkiger leven. Elke dag, een leven lang.

Cruyff Foundation

Met a.s.r. Vitality werk je aan jouw gezondheid. Doneer je jouw weekbeloning aan de Cruyff Foundation? Dan help je ook anderen met hun gezondheid. Door jouw donatie draag je namelijk bij aan de ontwikkeling van Cruyff Courts, waarmee we kinderen letterlijk de ruimte geven om te spelen en te bewegen en dat is helaas voor veel kinderen niet vanzelfsprekend.

Heb je een vraag?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.