a.s.r. Vitality in combinatie met Loyalis

Leuk dat je geïnteresseerd bent in a.s.r. Vitality! Als Loyalis-klant betaal je slechts € 3,50 per maand. Probeer het uit: je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Word nu lid en profiteer van de voordelen!

Met ons programma kom en blijf je dagelijks meer in beweging. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, je hartslag te vehogen, fietsritten te maken of sportlessen te volgen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen! Spaar voor cadeaubonnen van Bol.com, Intersport, Zalando en nog veel meer!

Verdien cashback op je arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis

a.s.r. Vitality is voor iedereen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij Loyalis extra interessant. Waarom? Je kunt je premie terugverdienen! Beweeg jij dagelijks en haal je de week- en maanddoelen? Dan krijg je jaarlijks cashback op je verzekering. Dat is mooi meegenomen!

Zo werkt de cashback

Op basis van de individuele Vitality Status ontvang je cashback op je Loyalis verzekering. Op 31 december wordt de status bepaald. Hoe meer punten, hoe hoger de Vitality Status. Je start met de Status Brons en vervolgens kan dit op basis van het puntenaantal zilver, goud of platinum worden. Op basis van deze status ontvang je via Loyalis cashback op de premie van je Loyalis verzekering(en).