Home Vitality Werkgever Samen krijgen we je medewerkers in beweging

Samen krijgen we je medewerkers in beweging

De app van a.s.r. Vitality motiveert medewerkers dagelijks te bewegen. Dat is gunstig, want fittere medewerkers hebben een positief effect op de arbeidsproductiviteit, de sfeer en het terugdringen van het verzuim. Daarom is het belangrijk om a.s.r. Vitality te promoten onder je medewerkers.
Zo krijgen we ze in beweging

Je kunt rekenen op 20 jaar aan ervaring, inzichten en best practices van Vitality, wereldwijd. We reiken je middelen en ideeën aan die je eenvoudig kunt aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden: 

Aanvoerders nemen het voortouw

Vraag enthousiastelingen binnen je bedrijf om ‘aanvoerder’ te worden. Zij gaan je helpen om a.s.r. Vitality uit te rollen binnen je bedrijf. Je kunt ze daar ook een training voor laten volgen. Je aanvoerders kunnen in elk geval rekenen op onze ondersteuning. Lees meer over de rol en taken van een a.s.r. Vitality Aanvoerder.

Introductie en kick-off

Er staat een introductiemail klaar voor je medewerkers. Bovendien krijgen je aanvoerders een draaiboek voor de kick-off. Het draaiboek is volledig aan te passen aan de situatie van jouw bedrijf. Doel van de kick-off is collega’s te laten ervaren hoe leuk het is om samen te bewegen, te laten zien hoe eenvoudig a.s.r. Vitality werkt en welke beloningen er op hen staan te wachten.

Elk kwartaal nieuwe inspiratie

Elke 3 maanden staat er voor alle aanvoerders een ‘toolkit’ klaar rondom een vitaliteitsthema. De toolkit vinden zij inspiratie om hun collega’s te activeren: blogs, challenges, workshops en ervaringen van andere aanvoerders. Maar ook tips en trucs van topsporters: Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries.

Evenementen en sportlessen

Samen sporten is leuk en werkt motiverend. Daarom kunnen jouw medewerkers eenvoudig via de a.s.r. Vitality app samen met hun collega's meedoen aan challenges, sportlessen en landelijke en regionale evenementen.

Interesse in a.s.r. Vitality?

Verhoog de arbeidsproductiviteit, verbeter de sfeer en verlaag het verzuim.