Zakelijk Alles over de AOV Hoe werkt een AOV? De voordelen van een AOV: bekijk ze hier allemaal | a.s.r.

Een AOV is meer dan een verzekering

Als ondernemer denk je na over de toekomst. Maar niet alles kan je vooruitplannen. Wat als je uitvalt en je daardoor (een periode) niet meer kunt werken? Heb je dan een vangnet? Met een arbeidsongeschikt­heids­verzekering (AOV) vang je dit risico op. Daarnaast kies je voor een AOV die echt bij je past. Van hoge kwaliteit met een uitgebreide dekking. Wil je meer weten over onze AOV's?

Dit zijn de voordelen van een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV)

Met een arbeidsongeschikt­heids­verzekering verzeker jij jezelf van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als ondernemer of ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. De AOV van a.s.r. is daarnaast meer dan een uitkering bij uitval. We helpen je niet alleen weer snel aan de slag te kunnen, we helpen je ook arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hieronder lees je nog eens de voordelen van onze AOV.

Voordeel 1: een financieel vangnet 
Kan je niet werken door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte? Dan keren wij aan je uit. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan jij je rekeningen blijven betalen.
Voordeel 2: hulp bij preventie en re-integratie 

Wij helpen je uitval te voorkomen met diensten die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven, zoals een jaarlijks gratis Persoonlijke Gezondheidscheck. Ben je uitgevallen? Wij denken met je mee en ondersteunen je, zodat je zo snel mogelijk weer kunt werken.

Voordeel 3: hulp van een ondernemerscoach 

Wij helpen niet alleen jou, maar ook je bedrijf gezond te houden. Zo kan je een OndernemersProfiel opstellen samen met een ervaren ondernemerscoach. Zo krijg je waardevolle tips hoe jij jezelf en je onderneming verder kan ontwikkelen.

Voordeel 4: tot wel 8% cashback met a.s.r. Vitality

Met het beweegprogramma van a.s.r. Vitality word je beloond voor bewegen. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Word lid van a.s.r. Vitality, beweeg en word gezonder! Haal jij je weekdoelen? Dan ontvang je leuke beloningen en extra's: tot 8% cashback op je AOV-premie en maandelijks tot €20,- aan cadeaubonnen voor o.a. Bol.com en Zalando.

Wil je weten wat een arbeidsongeschikt­heids­verzekering in jouw situatie kost?

Zero Waste Project

Nicky en Jessie over de voordelen van een AOV

Twee vrouwen, Nicky en Jessie, staan naast elkaar

"We kwamen erachter dat een arbeidsongeschiktheids­verzekering meer doet dan uitkeren wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Je kunt kiezen voor de looptijd en uitkering die daarbij past. En je kunt ook echt werken aan het voorkomen van arbeidsongeschiktheid."

Wij helpen je graag