Home Zakelijk Zorg voor Ondernemers

Extra zorg en zekerheid met Zorg voor Ondernemers

Zorg voor Ondernemers is er speciaal voor de ondernemer – met of zonder personeel – die (nog) geen voorziening heeft voor arbeidsongeschiktheid, maar wel afhankelijk is van het inkomen uit zijn onderneming.
 • Eén van de meest duurzame zorgverzekeringen van Nederland
 • Fit en gezond met onze gezondheidsprogramma’s
 • Gratis ondernemersmodule én korting op je zorgverzekering
Onze Zorg voor Ondernemers verzekeringen in 2022
Waarom kiezen voor Zorg voor Ondernemers?
Onze Zorg voor Ondernemers zorgverzekering helpt je om klachten vroegtijdig te signaleren en uitval te voorkomen. Maar we staan ook voor je klaar als er onverwacht toch iets gebeurt. Vanuit onze kennis van zorg en ondernemen, helpen we je zo snel mogelijk weer op de been. 
Gratis Ondernemersmodule

Bij Zorg voor Ondernemers krijg je een gratis Ondernemersmodule, met dekkingen die je gezond en aan het werk houden én je verder helpen op het moment dat je onverwacht uitvalt.

In de gratis Ondernemersmodule zit onder andere:
 • Elk jaar een gratis Persoonlijke Gezondheidscheck. Deze check krijg je 100% vergoed. Jij bent de enige die de uitslag te zien krijgt. 
 • Een gratis intakegesprek met een onafhankelijke Ondernemerscoach, die je helpt de juist stappen te zetten als je vragen of klachten hebt over je onderneming of de combinatie van werk en privé.
 • Jaarlijks tot € 150 vergoeding voor mindfulness of ACT training
 • Jaarlijks tot € 300 vergoeding voor psychologische hulp bij werk- of relatieproblemen
 • Extra zorg voor jou en je gezin, zoals bijvoorbeeld zorg na een ongeval tot € 1500 en begeleiding en nazorg bij kanker tot € 750 

Benieuwd welke extra's je nog meer krijgt met de Ondernemersmodule? We hebben de vergoedingen voor je op een rij gezet.

De Ondernemerscoach

Onze Ondernemerscoach kan je helpen in hoe je je werk, je gezin en je gezondheid kan combineren. En bij (beginnende) klachten of wanneer het werk soms teveel wordt denkt de Ondernemerscoach mee in hoe je voor jezelf de balans kan houden en (verdere) klachten kunt voorkomen. Ook helpt hij in alle praktische vragen die daarbij komen kijken – zoals hoe je je bedrijf in de lucht houdt als je wat minder wilt werken, welke opties voor vervanging er hierin zijn en hoe je dit met opdrachtgevers kan regelen. Kortom: tips & tricks om gezond te ondernemen met oog voor de zakelijke belangen die spelen.

Met Zorg voor Ondernemers krijg je een adviesgesprek met de ondernemerscoach vergoed. Meer hierover lees je op onze pagina over de Ondernemerscoach.

Speciaal voor ondernemers die al een AOV bij a.s.r. hebben, is er de Doorgaan­verzekering. Hiermee krijg je veel voordelen en uitgebreide dekkingen, zoals uitgebreide fysiotherapie en extra psychologische zorg. En kies je voor de Eigen Keuze basisverzekering? Dan krijg je ook nog eens 5% korting op je AOV premie.

Verzekeringskaart

Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is als je onze verzekering afsluit. Het laat je op begrijpelijke wijze zien wat de polisvoorwaarden zijn. Je kunt onze verzekeringskaarten ook goed vergelijken met de verzekeringskaarten van andere verzekeraars in Nederland.

Bekijk de verzekeringskaart

ic verzekeringskaart Ondernemersmodule
Veelgestelde vragen over Zorg voor Ondernemers
 • Voor wie is Zorg voor Ondernemers? toon
 • Kan je Zorg voor Ondernemers afsluiten als je al een AOV hebt? toon
 • Wat vergoedt de Ondernemersmodule? toon
 • Hoe sluit je Zorg voor Ondernemers af? toon
 • Kan je je partner ook meeverzekeren? toon
 • Zijn kinderen automatisch meeverzekerd? toon
 • Staat je vraag hier niet bij? toon
Voorwaarden en vergoedingen
Meer informatie
Zorg voor Ondernemers