Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Hulp bij betalingsproblemen

Verwacht je door omstandigheden problemen met het betalen van je hypotheek? Bijvoorbeeld door een scheiding of door een daling van je inkomsten? Dan zoeken we in goed overleg met jou naar een passende oplossing. Ons uitgangspunt daarbij is dat je in je woning kunt blijven wonen.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om samen een oplossing te vinden. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op als je verwacht dat je een betalingsprobleem krijgt:

Welke mogelijke oplossingen zijn er?

Afhankelijk van jouw situatie bekijken we samen welke oplossing of oplossingen het beste bij je passen:
 • Betalingsregeling

  Je krijgt de mogelijkheid je achterstand in een bepaalde periode in te lopen. We spreken samen met jou af hoe lang deze periode is.
 • Job coach

  Ben je werkloos en heb je moeite met het vinden van een nieuwe baan? Dan kun je zomaar minder ruimte hebben om je hypotheek te betalen. In die gevallen kun je gebruik maken van onze job coach. Je maandbetaling zetten we tijdelijk stil en je krijgt dan intensieve, persoonlijke begeleiding van een professionele coach. Met deze coach ontdek je waar je talenten liggen, je krijgt persoonlijke tips voor je CV en hij of zij kan je helpen met het verbeteren van je sollicitatiebrieven.  Zo vergroot je je kansen op het vinden van een nieuwe baan.
 • Je hypotheek aanpassen

  We kijken of het mogelijk is om je hypotheeklasten te verlagen door je hypotheek aan te passen.
 • Budgetcoach

  Onze budgetcoach helpt je inzicht te krijgen in je financiële situatie. Hij of zij bekijkt samen met jou je inkomsten, uitgaven, schulden en achterliggende betalingsproblemen.

Laat je adviseren

Je kunt ook contact opnemen met je hypotheekadviseur als je een probleem met betalen hebt of verwacht. Hij of zij onderzoekt dan samen met jou of er een oplossing is die goed bij je persoonlijke situatie past.