Doe mee en word beloond

Beweeg voldoende, dan word je fitter. Met a.s.r. Vitality helpen we meer te bewegen en we belonen je daar voor. Zo houdt je het makkelijker vol. Je verdient cashback op je Arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook maandelijkse en wekelijkse beloningen.

Je jaarbeloning: tot 8% cashback op je AOV

Beweeg je voldoende? Dan krijg je jaarlijks cashback op jouw AOV bij De Amersfoortse. Lees meer over de cashback.

Doorgaanverzekering
Een AOV en zorgverzekering in 1 mét korting
AOV
Kies de AOV die het beste bij jou past

Je maandbeloning: cashback op je activity-tracker

Cashback op Fitbit

De Fitbit meet 24/7 je hartslag en geeft inzicht in je gezondheid. Verder laat de smartwatch zien welke stappen je kunt nemen om je gezondheid te verbeteren. Je ziet wat er in je lichaam gebeurt.

Lees meer over deze cashback

Cashback op Apple Watch

Werk beter aan je gezondheid dan ooit! Check je hartslag en monitor je hartritme met de Ecg-app. Krijg waarschuwingen als het omgevingsgeluid je gehoor kan beschadigen. En er is een work-out voor elk soort training. Met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau.

Lees meer over deze cashback

Je weekbeloningen: vouchers en cadeaus 

De app van a.s.r. Vitality geeft je elke week een haalbaar weekdoel. Haal je jouw weekdoel? Gefeliciteerd! Dan mag je in de app jouw weekbeloning uitkiezen. Je mag jouw weekbeloning natuurlijk ook weggeven aan een van je gezinsleden: 

Cadeaukaart van € 5 bij INTERSPORT
Wissel deze cadeaukaart in bij een INTERSPORT winkel bij jou in de buurt of shop online. Ze bieden je uitstekende service en een ruim assortiment van topmerken. Je vindt er alles voor wandelen, voetbal, fitness, tennis, running, zwemmen, indoor, hockey en meer.   
Lees meer over deze beloning
Geselecteerde producten van de Journey of Beauty lijn van Etos
Etos zocht naar unieke ingrediënten speciaal voor je huid. Het resultaat: een luxe collectie bad-, douche- en bodyproducten die een weldaad zijn voor je huid.
Bekijk de Etos beloningen
Doneer je beloning van € 5 aan het Lymph&Co fonds
Terwijl jij aan je gezondheid werkt, kun je anderen helpen hún gezondheid te verbeteren. Met jouw gedoneerde beloning draag je bij aan onderzoek naar lymfklierkanker. Dat is nodig want ongeveer 1 op de 50 mensen in Nederland krijgt lymfklierkanker.
Lees meer over het werk van Lymph & Co
Straks nog veel meer weekbeloningen!

We zijn continu op zoek naar de leukste en mooiste weekbeloningen om jou gemotiveerd te houden. Hou je a.s.r. Vitality app en de website in de gaten.

Start vandaag nog met a.s.r. Vitality

Word lid van a.s.r. Vitality. Dat kan ook als je van plan bent om binnen 1 jaar een van de deelnemende verzekeringen af te sluiten.

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook contact met ons opnemen.

WhatsApp