Kom dagelijks in beweging en word beloond

Beweeg je elke dag, dan word je fitter. Met a.s.r. Vitality helpen we jou dagelijks meer te bewegen: op de fiets naar werk of een yogales in de avond. Elke stap of kilometer telt. En daar belonen we je voor. Dat maakt bewegen een stuk leuker en makkelijker vol te houden! Je verdient cashback op je Arbeidsongeschiktheidsverzekering en krijgt wekelijks én maandelijkse beloningen.

Je jaarbeloning: tot 8% cashback op je AOV

Beweeg je voldoende? Dan krijg je bij jouw AOV van a.s.r. jaarlijks cashback. Lees meer over de cashback.

Doorgaanverzekering
Een AOV en zorgverzekering in 1 mét korting
AOV
Kies de AOV die het beste bij jou past
Je maandbeloning: cashback op je activity-tracker
Cashback op Apple Watch 7 
Werk beter aan je gezondheid dan ooit! Check je hartslag en monitor je hartritme met de Ecg-app. Krijg waarschuwingen als het omgevingsgeluid je gehoor kan beschadigen. En er is een work-out voor elk soort training. Met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau.
Lees meer over deze cashback
Cashback op Fitbit
De Fitbit meet 24/7 je hartslag en geeft inzicht in je gezondheid. Verder laat de smartwatch zien welke stappen je kunt nemen om je gezondheid te verbeteren. Je ziet wat er in je lichaam gebeurt.
Lees meer over deze cashback
Je weekbeloningen: vouchers en cadeaus 

De app van a.s.r. Vitality geeft je elke week een haalbaar weekdoel. Haal je jouw weekdoel? Gefeliciteerd! Dan mag je in de app jouw weekbeloning uitkiezen.

Cadeaukaart van € 5 bij INTERSPORT
Wissel deze cadeaukaart in bij een INTERSPORT winkel bij jou in de buurt of shop online. Ze bieden je uitstekende service en een ruim assortiment van topmerken. Je vindt er alles voor wandelen, voetbal, fitness, tennis, running, zwemmen, indoor, hockey en meer.   
Lees meer over deze beloning
Geselecteerde producten van Etos
We hebben een wisselend aanbod van de Etos producten. Het leuke aan deze beloning: je kunt het als echt cadeautje voor jezelf ophalen in de winkel. Kies voor één van de vitamines, beautyproducten of bad- en doucheproducten. Verwen jezelf!
Bekijk de Etos beloningen
Doneer je beloning van € 5 aan de Cruyff Foundation

Doneer je jouw weekbeloning aan de Cruyff Foundation? Dan help je ook anderen met hun gezondheid. Door jouw donatie draag je namelijk bij aan de ontwikkeling van Cruyff Courts, waarmee we kinderen letterlijk de ruimte geven om te spelen en te bewegen en dat is helaas voor veel kinderen niet vanzelfsprekend.

Lees meer over de Cruyff Foundation
Kies je beloning in de a.s.r. Vitality Webshop

In de a.s.r. Vitality webshop vind je steeds wisselende beloningen. Haal je je weekdoel, dan kun je meteen een beloning uitkiezen. Kies uit cadeaukaarten of praktische cadeaus. Je kunt ook je beloningen opsparen voor een groter cadeau. 

 

Bekijk alle beloningen in de a.s.r. Vitality webshop

Start vandaag nog met a.s.r. Vitality

Word lid van a.s.r. Vitality. Dat kan ook als je van plan bent om binnen 1 jaar een van de deelnemende verzekeringen af te sluiten.

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

WhatsApp