Home Vitality Starten met a.s.r. Vitality als ondernemer

Starten met a.s.r. Vitality als ondernemer

Leuk! Je hebt interesse om te starten met a.s.r. Vitality. Hier vind je praktische info die je nodig hebt om jezelf aan te melden. Kom in beweging, word fitter en productiever en blijf  gezond en volop ondernemen. Via de a.s.r. Vitality app werk je in 3 stappen aan je gezondheid: ken je gezondheid, verbeter je gezondheid en word beloond.

Beweeg en word beloond!

a.s.r. Vitality is hét vitaliteitsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Dagelijks bewegen is belangrijk voor je gezondheid én dus ook voor jouw onderneming. Want wanneer jij fit en vitaal bent, ga je met volle energie aan het werk! Wij helpen je aan voldoende beweging door je daarvoor te belonen.

Voordeel van fitte medewerkers
  • goed voor je weerstand
  • positieve invloed op stemming en humeur
  • goed voor het zelfvertrouwen
  • hogere arbeidsproductiviteit
Cashback en verzekeringen

Naast dat jij je fit en energiek voelt, word je ook beloond voor gezonde activiteiten in de vorm van vouchers, cadeaus, cashback op je Fitbit of Apple Watch én je AOV. Als ondernemer krijg je namelijk jaarlijks cashback op je premie van een a.s.r. arbeidsongeschiktheidsverzekering. De cashback wordt berekend op basis van je gemiddelde Vitality Status: brons, zilver, goud of platinum. Deze verzekeringen van a.s.r. tellen mee:

  • AOV
  • Doorgaan­verzekering voor ondernemers
Beginnen met a.s.r. Vitality: een praktisch stappenplan
  • Stap 1: Aanmelden toon
  • Stap 2: Starten met a.s.r. Vitality toon
  • Stap 3: Overzicht en cashback toon
Ondersteuning, motivatie en inspiratie

Komen je medewerkers ergens niet uit of lopen ze ergens tegenaan, dan kunnen ze contact opnemen met ons Service Team. Die zit ook klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Je wilt natuurlijk dat je medewerkers ook na de introductie hun motivatie om te bewegen vasthouden. Daar helpen de aanvoerders bij en wij! Wij inspireren je medewerkers via onze blogsFacebookInstagramYouTube en evenementen.

Nog geen lid?
a.s.r. Vitality only
Word alvast lid en probeer a.s.r. Vitality
a.s.r. Vitality met een deelnemende verzekering
Heb jij een Ditzo of a.s.r. zorgverzekering of een AOV bij ons? Meld je dan aan!