Home Blogs van a.s.r. Neem een kijkje in ons kantoor

Neem een kijkje in ons kantoor

13 juni 2017

Op zaterdag 17 juni is ons pand geopend voor publiek tijdens de Dag van de Architectuur. Je kunt dan ook een georganiseerde rondleiding door ons pand krijgen. Verder is er door heel Utrecht bijzondere aandacht voor het duurzaam en gezond maken van de stad.

Openbare ruimtes

De Dag van de Architectuur is dit jaar op zaterdag 17 juni. In Utrecht is er bijzondere aandacht voor gebouwen, ontwikkelingen en initiatieven in de stad die een voorbeeld zijn van hoe de stad duurzaam en gezond gemaakt wordt. Ons pand is de afgelopen jaren gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan duurzaamheid. Je kunt dit nu met eigen ogen komen bekijken. Op zaterdag 17 juni tussen 10.00 en 13.00 uur zijn de openbare ruimtes en enkele etages van ons pand open voor publiek en houden we enkele georganiseerde rondleidingen.

Andere projecten

Op 17 juni kun je ook het voorbeeldproject voor circulaire stadsontwikkeling op Werkspoor Hof van Cartesius en de nieuwe wereld van de Eneco Energy Campus in het iconische Pegusgebouw bezoeken. Daarnaast zijn er veel lezingen en rondleidingen met en door architecten en architectuurgidsen in o.a. Werkspoor, Zijdebalen, Rotsoord, Stationsgebied en Science Park.

Aanmelden

Wil je een kijkje pand komen nemen in ons pand? Met een weekend passe-partout heb je toegang tot alle activiteiten. Aanmelden kan op http://www.aorta.nu/agenda/dag-van-de-architectuur-2017/

Wegwerkzaamheden

Op zaterdag 17 juni wordt er gewerkt aan de Waterlinieweg, een aanrijroute naar ons pand toe. Er staan borgen langs de weg die de juiste omleidingsroutes aangeven.

a.s.r.

Meer verhalen over a.s.r.