Home Blogs van a.s.r. Vanaf nu alle verzekeringen onder één dak. Wel zo makkelijk!

Vanaf nu alle verzekeringen onder één dak. Wel zo makkelijk!

12 april 2021

Vanaf nu is het zover. Op 19 april 2021 hebben we afscheid genomen van het merk De Amersfoortse en gaan we verder als a.s.r. We horen al jaren bij hetzelfde team, werken in hetzelfde pand en drinken dezelfde koffie. En vanaf 19 april 2021 dragen we ook hetzelfde shirt. Voortaan adviseert u met hetzelfde vertrouwde gevoel de arbeidsongeschiktheids-, verzuim- en zorgverzekeringen van a.s.r.

Waarom deze keuze?

Deze stap past bij de keuze van a.s.r. om te bouwen aan één sterk merk. Door de kracht van onze merken te bundelen kunnen onze merken elkaar versterken en kunnen we als één partij naar buiten treden. We profiteren van een aantal synergievoordelen en dat past uitstekend bij a.s.r. als duurzame verzekeraar. Het unieke karakter van De Amersfoortse als betrouwbare kennispartner op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen verandert uiteraard niet: a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers en dezelfde verzekeringen uw betrouwbare kennispartner. U kunt dus blijven rekenen op de kennis en deskundigheid van onze medewerkers. 

Inkomensbedrijf voor 3e jaar op rij beste aanbieder volgens onderzoek IG&H

Voor de derde keer op rij hebben wij voor ons inkomensbedrijf de hoogste overall waardering van adviseurs gekregen. Met dit keer bij onze collectieve verzekeringen zelfs met een ruime voorsprong op de concurrentie. Dit blijkt uit de resultaten van het IG&H Performance Onderzoek 2020. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en heel trots op. En we gaan er alles aan doen om ook volgend jaar weer als beste uit de bus te komen. Daar verandert een naamswijziging helemaal niks aan.

Luuk de Vos, directeur Verkoop Inkomen en Zorg: 'Onze sleutel tot succes is intensief in contact zijn met adviseurs over wat wel en wat niet goed gaat. Door permanent te meten hoe adviseurs over ons denken, maken wij ook duidelijk dat wij de mening van adviseurs serieus nemen en daarop acteren.'

Samen spelen we het spel

Het adviseren van AOV’s en inkomensverzekeringen blijft mensenwerk en maatwerk. Elk bedrijf zijn eigen problematiek. En dat is bij uitstek uw vakgebied!

Karin Pel