Stem nu op VerduurSamen!

10 juli 2020

Vijf young professionals van a.s.r. doen mee aan de Partnership Verkiezingen van social enterprise The Punchy Pack (in samenwerking met o.a. het Ministerie van Buitenlandse Zaken). Ze verdiepten zich in de sustainable development goals van de Verenigde Naties en ontwikkelden een businesscase die een bijdrage levert aan het behalen van deze doelen. Anouk van Alphen, Nick van Gend, Victor Brands, Irene Bruggeman en Cindy Brijs bedachten toen VerduurSamen: het collectief verduurzamen van woningen.

Woningmarkt verduurzamen

‘We willen graag de woningmarkt verduurzamen.’, vertelt Nick. ‘We hebben onderzoek gedaan naar de behoeften op dit vlak en kwamen er achter dat mensen die willen verduurzamen vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Welke partij kan ze helpen? Geeft de gemeente of een andere instantie subsidie? Hoe weet je wat je huidige energielabel is? Dit kost aardig wat werk. Dat willen wij oplossen, door een totaaloplossing te bieden die woningbezitters ontzorgt bij het verduurzamen van hun woning op het gebied van projectmanagement, financiering en subsidie, en tevens garant kan staan voor het opgeleverde werk. Voorzien van een kwaliteitsgarantie die wordt afgegeven en gedekt door a.s.r.’

Om de verkiezingen te winnen, kan er tot en met 12 juli gestemd worden op hun idee. Ondersteun jij VerduurSamen? Breng nu je stem uit!

Het a.s.r.-team is door de jury van experts al genomineerd voor de top 3. Team PwC en Philips zijn de andere 2 genomineerden. Tijdens het fysieke event (onder voorbehoud) in oktober wordt de uitslag van de publieksjury bekendgemaakt. 

VerduurSamen
Fleur Gorissen-de Paauw

Meer verhalen over Duurzaamheid