Home Blogs van a.s.r. Investeren in de lange termijn. a.s.r. vermogensbeheer doet het

Investeren in de lange termijn. a.s.r. vermogensbeheer doet het

25 juni 2019

Ken je onze tv-commercial met rapper Sticks en longarts Wanda de Kanter nog? Zij rapten over waar zij vinden dat een verzekeraar niet in mag investeren, zoals de tabaksindustrie. Wat a.s.r. niet wil en niet doet. Misschien staan we daarom al enkele jaren op de eerste plaats bij de Eerlijke Verzekeringswijzer. En al onze duurzame investeringen worden uitgevoerd door hele knappe koppen van onze afdeling vermogensbeheer. Investeren in de lange termijn. a.s.r. vermogensbeheer doet het.

Investeren in de lange termijn

Al heel wat jaren beleggen onze collega’s van de afdeling vermogensbeheer op een duurzame, verantwoorde manier. En ze doen dat niet alleen met premiegeld van a.s.r., maar doen dat ook voor andere partijen, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensfondsen. En daarbij houden ze niet van grote stappen, snel thuis. Want dan kunnen ze geen rekening houden met milieuaspecten en mensenrechten. Daarom beleggen ze niet in de korte termijn. Want dat is niet duurzaam.

Betere wereld

Bij a.s.r. beseffen we dat we de wereld geërfd hebben om ook door te geven aan volgende generaties. Daarom laten onze vermogensbeheerders zich niet afleiden door de waan van de dag en beleggen ze altijd met oog voor de langere termijn. Ze gaan niet voor het snelle geld, maar investeren liever in landbouwgrond dan in wapens. En in hypotheken. Want dit zijn beleggingen die dichtbij huis zijn en die ze na kunnen gaan. Daar houden ze van.

a.s.r. vermogensbeheer doet het, doe jij mee?

De afgelopen jaren was ons duurzame investeringsbeleid voor veel mensen een belangrijke reden om over te stappen. Want jouw premiegeld wordt bij ons altijd op een duurzame manier geïnvesteerd. Benieuwd naar meer informatie over ons investeringsbeleid? Op de website a.s.r. vermogensbeheer doet het vind je meer uitleg over waar we wel en niet in investeren. Of vergelijk onze scores ten opzichte van andere verzekeraars op de site van de Eerlijke Verzekeringswijzer.

Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Beleggen en investeren