Maak een account aan

Wil je je schadeverzekeringen(en) online bekijken, dan heb je een account nodig.  Als je een account aanmaakt, moet je je online identificeren met iDIN. Alleen de verzekeringnemer kan zich online identificeren. Op je polis kun je zien wie dat is. 

Identificeren met iDIN

iDIN is een online identificatiemiddel. Net zoals bij iDEAL kies je je bank en log je in bij jouw bank. Je geeft de bank toestemming om aan ons te bevestigen wie je bent. Zo weten wij zeker dat we het account koppelen aan de juiste persoon. 

Met iDIN moet je een bank kiezen. Dit hoeft niet de bankrekening te zijn, waarvan een premie wordt afgeschreven. Het is belangrijk dat de rekening staat op naam van de verzekeringnemer. Is het een en/of bankrekening? Dan moet de verzekeringnemer zich identificeren met de eigen bankpas.

Heb je een ABN-AMRO rekening? Dan moet je iDIN eerst aanzetten bij je bank. Lees hier meer over hoe je iDIN aanzet bij ABN-AMRO.

 

iDIN werkt net zoals iDEAL. Je gebruikt het niet om geld over te maken, maar om eenmalig je naam, adres, geslacht en geboortedatum te bevestigen.

  • Snel en gemakkelijk
  • Eenmalig en veilig
  • a.s.r. krijgt geen toegang tot je saldo of transacties

Zo maak je een Mijn a.s.r. account aan