Home Vitality Werkgever vitaliteit Vitaal leiderschap: krijg grip op de vitaliteit van medewerkers

Vitaal leiderschap: krijg grip op de vitaliteit van medewerkers

De werkomgeving verandert constant. Van thuiswerken naar hybride werken en van controle naar meer vrijheid. Eén ding blijft altijd belangrijk: vitaliteit op de werkvloer. Maar hoe houd je als leidinggevende in alle omstandigheden grip op de vitaliteit van medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat ze fit blijven? Samen met verschillende experts geven we bij a.s.r. Vitality antwoord op al jouw vragen over vitaal leiderschap. Ontdek het hier en krijg weer grip op vitaliteit!

Luister de podcast Focus op Vitaliteit

In de podcastserie Focus op Vitaliteit hoor je alles over vitaal leiderschap. Speciaal voor werkgevers en HR-managers gaan we in gesprek met experts over wat vitaal leiderschap nou eigenlijk inhoudt. We bespreken handige tips, voorbeelden en adviezen. Van hybride werken tot de voordelen van een gezondheidscheck. Dat en meer hoor je in Focus op Vitaliteit!

Deze experts komen o.a. aan het woord:
Meld je aan voor de clinic met Maaike Thijssen

Hybride werken zorgt voor uitdagingen op het gebied van vitaliteit. Want hoe toon je als werkgever of HR-manager vitaal leiderschap terwijl je werknemers minder ziet? Als het gezicht en drijvende kracht achter Habilis Wellbeing at work weet Maaike Thijssen daar alles over. Tijdens de webinar op 19 mei vertelt ze dan ook hoe je dat het beste op afstand doet. Die inzichten wil je niet missen!

Ontdek het Model van Vitaliteit

Aan de slag met vitaliteit op de werkvloer? Het Model van Vitaliteit is een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit eenvoudig kunt implementeren. Het model bevat 5 belangrijke pijlers: fysieke gezondheid, mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Met de praktische tips en adviezen maak je vitaliteit tastbaar en leuk!

a.s.r. Vitality voegt daad bij het woord

Je kunt wel zeggen dat werknemers meer moeten bewegen, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét gezondheidsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?

Deze onderwerpen vind je vast interessant