Home Zakelijk Opleidingen Specialisaties duurzame inzetbaarheid Opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement voor werkgevers

Opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement voor werkgevers

Inhoud van de opleiding

De opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement voor werkgevers biedt je de mogelijkheid een geregistreerd adviseur Verzuim en Inkomen te worden. Deze praktijkgerichte opleiding geeft je direct de mogelijkheid om adviezen binnen jouw bedrijf uit te voeren.

Voor wie is de opleiding?

De opleiding is bedoeld voor HR managers en financial managers die in hun werk te maken hebben met inkomensvraagstukken en duurzame inzetbaarheid.

Onderwerpen die aan bod komen

In deze opleiding worden deze onderwerpen behandeld:

  • Financieel risicomanagement
  • Bedrijfskunde en adviesproces
  • Verzuimmanagement en inzetbaarheid
  • Arbeidsrecht in relatie tot verzuim en inkomen
  • Van analyse tot implementatie
  • Leren pitchen van je advies

Data, duur en studiebelasting

De eerstvolgende startdatum is 8 maart 2022. De opleiding bestaat uit 7 colleges van 15.00 - 20.00 uur (inclusief maaltijd) en wordt in sessie 8 afgesloten met een mondelinge pitch. Daarnaast moet je rekening houden met een studiebelasting van 4 tot 6 uur per week. 

Kosten van de opleiding

De opleiding kost € 2.295 (vrijgesteld van btw). 

Resultaat van de opleiding

Na deze opleiding heb je concrete handvatten om duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf nog beter vorm te geven. Je kunt in alle onderwerpen op het gebied van verzuim- en inkomensmanagement adviseren. Daarnaast leer je om je advies overtuigend bij zakelijke relaties te presenteren. 

Diploma

Bij een succesvolle afronding ontvang je een Post Bachelor diploma van Avans Hogeschool en kan je in het openbare EB/RVI Register van Avans worden opgenomen. De kosten hiervan bedragen € 79,95 exclusief btw per jaar. Na registratie mag je de titel RVI dragen.

Om als adviseur in het register te mogen blijven, moet je ieder kalenderjaar minimaal 12 PE uren halen. Deze kunnen worden behaald door het volgen van een actualiteitensessie of masterclass van Avans of door het bijwonen van de jaarlijkse terugkomdag van a.s.r. 

 

Opleidingsinstituut

De opleiding wordt verzorgd door a.s.r. in samenwerking met Avans+. Je ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur.