Let's talk about money!

Inhoud van de training

Iedereen maakt leuke en minder leuke momenten mee in het leven. Deze ‘life events’ hebben grote of kleine gevolgen voor je toekomst en zijn van invloed op jouw financiële situatie. Wat kun je nu doen om op een gezonde wijze een spaarpot voor later op te bouwen?  Let’s talk about money!

Voor wie is de training?

Deze online training is geschikt voor iedereen die wil weten hoe je op een goede manier een spaarpot voor later opbouwt. Het aantal deelnemers in onbeperkt.

Onderwerpen die aan bod komen

Je bouwt pensioen op via jouw werkgever. Maar wat gebeurt er met jouw inkomen als je een andere baan krijgt of gaat scheiden? Wat ontvang je als je arbeidsongeschikt wordt? Of hoe zit het met jouw inkomen als je eerder wilt stoppen met werken of als jij of jouw partner overlijdt?

Data, duur en studiebelasting

De training duurt 1 dagdeel. De eerstvolgende trainingsdagen zijn 8 september van 9.30 tot 13.00 uur en 27 september van 13.30 tot 17.00 uur (via Teams).

Kosten van de training

Deelname aan deze online training kost € 195. Voor deze training kun je STAP-budget aanvragen. 

Opleidingen van a.s.r. is een erkend opleidingsinstituut voor beroeps­opleidingen. Daarom is deze training vrijgesteld van btw-heffing.

Resultaat van de training

Na afloop van deze workshop ben je bewust van jouw eigen kijk op geld en weet je hoe je inzicht en overzicht kunt verkrijgen en aan welke knoppen je zelf kunt draaien.