Home Vitality Werkgever Stimuleer werknemers om dagelijks te bewegen! (whitepaper)

Stimuleer werknemers om dagelijks te bewegen! (whitepaper)

Wist jij dat dagelijks bewegen net zo belangrijk is als meerdere keren in de week intensief sporten? Dagelijkse beweging heeft namelijk een positieve invloed op zowel de mentale als fysieke gezondheid van werknemers. En dat voorkomt verzuim!

Dagelijks bewegen kan al door kleine aanpassingen aan te brengen in gewoontes. Zo kunnen werknemers bijvoorbeeld de fiets pakken naar werk of iedere middag een rondje wandelen na de lunch met collega’s. Die dagelijkse beweging hebben ze al snel te pakken! Benieuwd waarom dat zo belangrijk is? Download dan nu whitepaper!

Krijg antwoord op deze vragen:

  • Hoeveel dagelijkse beweging is gezond?
  • Wat is het verschil tussen licht, matig en intensief bewegen?
  • Hoe motiveer je werknemers om dagelijks te bewegen?
  • Wat zijn de gezondheidseffecten van dagelijks bewegen?
  • Hoe ziet een gezonde week beweging eruit?

 

Luister de ‘Focus op vitaliteit’ podcast tijdens wandelingen!

Het uitgangspunt van deze serie is het Model van Vitaliteit: een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit gemakkelijk kunt implementeren op de werkvloer. Het model bevat vijf pijlers: fysieke en mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Met deze praktische tips heb jij binnen no-time een gezonde werkvloer!

Luister nu

Gelukkigere werknemers met a.s.r. Vitality

Dagelijkse beweging is een belangrijke factor voor gelukkigere werknemers. Je kunt wel zeggen dat werknemers meer moeten bewegen, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét gezondheidsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?