Home Zakelijk Zakelijk pensioen Duurzame relatie met de maatschappij

Duurzame relatie met de maatschappij

Het beleggen van jouw pensioenpremies doen we met het oog op de lange termijn. We bieden jou de zekerheid dat we maatschappelijk verantwoord beleggen. Daarbij gaan we altijd voor een aantrekkelijk rendement. Zo werken we samen aan een mooiere wereld, waar we ook na ons pensioen nog van kunnen genieten.

Financieel en maatschappelijk rendement

Wij geloven dat financieel en maatschappelijk rendement hand in hand gaan. In de Eerlijke Verzekeringswijzer staan we hiermee al jaren op de eerste plaats. Wij zijn er trots op dat we pensioenpremies niet beleggen in zaken als kinderarbeid, wapenhandel en tabaksindustrie. In het verleden zijn hier bovendien mooie rendementen op gemaakt. 

Maatschappelijk investeren

Met jouw pensioenpremies leveren wij een positieve bijdrage aan sociaal-maatschappelijke thema’s. Zo werken we samen met Stichting Lezen & Schrijven. Deze stichting helpt laaggeletterden met taalproblemen. En met het gebruik van digitale hulpmiddelen. Dit sluit aan bij onze visie klanten te helpen met hun financiële zelfredzaamheid. Ook dat is een voorbeeld van investeren in de lange termijn. 

Lees meer over onze visie op duurzaam beleggen.

Overstappen naar het Werknemers Pensioen van a.s.r.

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een moderne pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers. Op deze manier investeren we samen in de lange termijn.

Artikelen