Duurzame relatie met werknemers

Zodra jouw werknemers bij a.s.r. pensioen opbouwen, ontstaat een levenslange relatie. Want jouw mensen bouwen bij ons niet alleen hun pensioen op. We keren hen ook een pensioen uit als zij hiervoor kiezen. Wij staan voor ze klaar. Persoonlijk en proactief waar het kan; digitaal wanneer iemand hiervoor kiest. 

Financieel fit met 'Ik denk vooruit'

Het platform ‘Ik denk vooruit’ helpt jouw medewerkers financieel vooruit. In slechts 10 minuten krijgen zij inzicht in hun financiële situatie én ontdekken ze mogelijkheden om persoonlijke doelen te bereiken.

Relevante en persoonlijke communicatie

Onze pensioencommunicatie is persoonlijk en relevant. We zijn er op de belangrijke én op de lastige momenten in het leven van jouw werknemers. Juist dan ontstaan veel financiële vragen. Onze collega’s helpen jou die vragen op te vangen. Maar we doen meer. Zo sturen we proactief een bericht wanneer er iets verandert in de persoonlijke situatie van een medewerker. Zo blijven we relevant en persoonlijk.

Duurzame inzetbaarheid

We moeten steeds langer werken tot aan ons pensioen. Daarom helpen we je om jouw medewerkers niet alleen financieel fit, maar ook lichamelijk fit te houden. Dit doen we met het duurzaamheidsprogramma Vitality.

Overstappen naar het Werknemers Pensioen van a.s.r.

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een moderne pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers. Op deze manier investeren we samen in de lange termijn.

Artikelen