Zakelijk Zakelijk pensioen Duurzame relatie met werknemers

Duurzame relatie met werknemers

Zodra jouw werknemers bij a.s.r. pensioen opbouwen, ontstaat een levenslange relatie. Want jouw mensen bouwen bij ons niet alleen hun pensioen op. We keren hen ook een pensioen uit als zij hiervoor kiezen. Wij staan voor ze klaar. Persoonlijk en proactief waar het kan; digitaal wanneer iemand hiervoor kiest. 

Pensioenactivatie

Pensioen voelt voor veel mensen als een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Financiële keuzes worden vaak uitgesteld. Dat betekent niet per se dat de interesse laag is. Uit gesprekken met klanten en data maken we op dat mensen wel degelijk bezig zijn met 'later'. Daarom steken we veel energie in het activeren van jouw werknemers zodat ze weten hoe zij ervoor staan. Natuurlijk in nauwe samenwerking met jou als werkgever.

Wist je al dat we met onze activatiemethode een plek in de finale van de Pensioenwegwijzer 2019 hebben verdiend? Lees meer over onze pensioencommunicatie nieuwe stijl op Ikdenkvooruit.nl.

Relevante en persoonlijke communicatie

Onze pensioenactivatie is persoonlijk en relevant. We zijn er op de belangrijke én op de lastige momenten in het leven van jouw werknemers. Juist dan ontstaan veel financiële vragen. Onze collega’s helpen jou die vragen op te vangen. Maar we doen meer. Zo hebben we bijvoorbeeld Ikdenkvooruit.nl ontwikkeld. Een platform (speciaal voor vrouwen) waar we antwoord geven op veelvoorkomende financiële vragen. 

Duurzame inzetbaarheid

We moeten steeds langer werken tot aan ons pensioen. Daarom helpen we je om jouw medewerkers niet alleen financieel fit, maar ook lichamelijk fit te houden. Dit doen we met het duurzaamheidsprogramma Vitality.

Overstappen naar het Werknemers Pensioen van a.s.r.

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een moderne pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers. Op deze manier investeren we samen in de lange termijn.

Artikelen