Ga naar de hoofdinhoud

Buitenland module

Ben je verzekerd bij Ik kies zelf van a.s.r.? En wil je zeker zijn dat je spoedeisende zorg in het buitenland tijdens de vakantie is verzekerd? Neem dan de module Buitenland. Hiermee ben je voor een voordelige prijs per maand verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland met werelddekking. Vergeet voor eventuele extra zorgkosten, zoals repatriëring of reddingsoperaties in het buitenland, geen reisverzekering af te sluiten.

Vergoed de buitenland module zorg in Nederland en het buitenland?
afbeelding met daarin een overzicht welke zorg deze module vergoed
Wat wordt er dan precies wel én niet vergoed?

Via de onderstaande uitklappers zie je wat de belangrijkste vergoedingen zijn, maar ook wat deze module niet vergoed. Wil je de volledige vergoedingen zien? Ga dan naar onze documentenpagina. Daar vind je de polisvoorwaarden van de Buitenland Module.

Wat doe ik na een ongeval?

Ben je nu in het buitenland en heb je met spoed zorg nodig? Op onze pagina over spoedeisende zorg in het buitenland lees je wat je moet doen. 

Als je een ongeval hebt is dat erg vervelend. We begrijpen dat dit erg onprettig voor je is en dat je geen stress wil krijgen van alle kosten die er op je af komen. Wanneer je een ongeluk hebt gehad in het buitenland en spoedeisende hulp hebt ontvangen kun je als je de buitenland module hebt afgesloten de kosten erna bij ons declareren.

Heb je door je ongeval in het buitenland zorg in Nederland nodig?

Dan vul je het aanvraagformulier ‘fysio en tand’ in en verzend je het naar ons door het te uploaden. Zo krijgen wij een goed beeld van welke zorg je verwacht nodig te hebben of al hebt gehad in verband met je ongeluk. Vervolgens nemen wij contact met je op. Als alles voldoet aan de voorwaarden kun je de rekeningen bij ons declareren en vergoeden wij de kosten.

Samengevat zijn dit de stappen:
  1. Doe een aanvraag via onderstaande knop.
  2. Wacht. Wij beoordelen je aanvraag.
  3. Wij nemen contact met je op na onze beoordeling.
  4. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan kun je de gemaakte zorgkosten zelf bij ons declareren of doet je zorgverlener dit.
Veelgestelde vragen over deze module 
Vergoeding zoeken Zorgkosten declareren Zorgverlener zoeken Machtiging aanvragen Wachtlijstbemiddeling Kind meeverzekeren Alles over betalen Betalingsregeling Eigen risico Eigen bijdrage Maximale vergoedingen Fysiotherapie Zwangerschap Mondzorg GGZ Meer zorg a.s.r. Zorg App Zorgpas English information Buitenland Polisvoorwaarden en documenten