Download de whitepaper en zet in op vitaal leiderschap!

Een vitale werkvloer begint bij…. vitale leiders! Medewerkers die hun collega’s kunnen inspireren om het gezonde pad te bewandelen. Hoe ze dit doen? Dat is voor iedereen anders, want vitaliteit gaat over veel meer dan gezonde voeding en voldoende beweging. Het gaat om waar je energie van krijgt en waar je energie in stopt. Een vitale leider weet wanneer - en op welk gebied - het nodig is om medewerkers in beweging te krijgen.

Ambieer je als leidinggevende een rol als vitaal leider? Sta dan eens stil bij je leiderschapsstijl. Vitale leiders geven namelijk bewust anders leiding. Wil je weten hoe? Lees dan de whitepaper!

In de whitepaper krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is vitaal leiderschap?
  • Wanneer ben je een vitale leider?
  • Welke leiderschapsstijlen zijn er?
  • Waarom wint amplitie snel terrein?
  • Hoe realiseer je gedragsverandering bij je medewerkers? 

Luister de ‘Focus op Vitaliteit’ podcast tijdens wandelingen!
Wil je alles weten over vitaal leiderschap? Luister dan nu de podcastserie Focus op Vitaliteit. Hierin spreken we inspirerende experts over vitaal leiderschap. We bespreken handige tips, voorbeelden en adviezen. Van hybride werken tot de voordelen van een gezondheidscheck. Dat en meer hoor je in Focus op Vitaliteit!

Vitale leiders inspireren medewerkers om meer te bewegen en gezonder te leven. Maar hoe zorg je dat medewerkers dit volhouden en blijven doen? Geef ze a.s.r. Vitality! Met de app komen medewerkers daadwerkelijk in beweging! Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Meer weten?