Home Blogs van a.s.r. Gezonde couscous maken met Gregory Sedoc: een zomers recept

Gezonde couscous maken met Gregory Sedoc: een zomers recept

31 augustus 2020
Een zomers, licht recept dat vol met heerlijke groentes zit: we hebben het voor je bekokstoofd. En het is ook nog eens een favoriet gerecht van oud-olympisch hordeloper Gregory Sedoc! Je kunt het recept nu samen met hem maken. Wat wil je nog meer? We leggen je precies uit wat je voor dit heerlijke gerecht nodig hebt.

Recept couscous met kip voor 4 personen

Is het gelukt om deze heerlijke couscous te koken? Leuk! Deel dan je resultaat met ons op social media. Worden we blij van, en Gregory waarschijnlijk ook.

5 weetjes over couscous

  1. Om couscous te maken heb je maar twee ingrediënten nodig: tarwemeel en water.
  2. Er wordt het meest gekookt met couscous in Noord-Afrika (Algerije, Libië, Marokko, Tunesië, etc) maar ook in het Midden-Oosten.
  3. Al die landen hebben hun eigen traditionele recepten waarbij couscous de basis vormt.
  4. In Nederland staat de snelkook couscous vaak op het menu, maar in de landen van herkomst maken ze couscous vaak nog helemaal met de hand.
  5. Volkoren couscous staat in de Schijf van Vijf.

a.s.r. Vitality beloont een gezonde leefstijl

Ben jij al bekend met de a.s.r. Vitality-app? Wij belonen bewegen! Start met een gezonder leven en beweeg méér. Krijg Vitality Punten en verdien interessante wekelijkse, maandelijkse én jaarlijkse beloningen. Verdien bijvoorbeeld wekelijks cadeaukaarten van Bol.com en Intersport of krijg elke maand cashback op je Apple Watch of Fitbit. Dus heb jij dat extra steuntje in de rug nodig? Doe dan nu mee met a.s.r. Vitality!

Meer weten?

Vitality

Meer verhalen over Vitaliteit