Home Blogs van a.s.r. vitality spelen 5+1 redenen om vandaag nog te beachvolleyballen

5+1 redenen om vandaag nog te beachvolleyballen

20 juli 2021

Lig je op je luie strandbedje, ben je aan het wegsmelten op je handdoek of zit je ergens anders met je voeten in het zand? Hijs jezelf overeind en trommel je vrienden op voor een potje beachvolleybal. Deze sport is mateloos populair en wel om deze vijf redenen!

1. Een complete strand workout

Rennen door het zand, explosieve acties maken en ballen wegtikken met je armen: beachvolleybal is een geweldige workout! Tijdens de wedstrijd ben je zo fanatiek bezig, dat je niet eens doorhebt hoeveel spieren je gebruikt (geloof ons: de volgende dag voel je dat echt wel).

2. Guilt-free ijs eten
Een lekkere sport-break geeft je energie, waardoor je je fit voelt. Fijne bijkomstigheid: na een potje intensief beachvolleybal, voel je je minder schuldig als je daarna een ijsje gaat eten.
3. Sporten verbindt

Ben je een dagje met de schoonfamilie, op teamuitje of met een grote vriendengroep? Organiseer een beachvolleybaltoernooi en je hebt leuk contact met iedereen. Je leert elkaar goed kennen en je hebt iets om over na te praten. Uiteraard trakteert het verliezende team het winnende team!

4. Het ultieme zomergevoel

Je tenen in het zand, een lekkere zeebries door je haar en de zon op je bol: een potje beachvolleybal in de branding geeft een instant vakantiegevoel. Zeker in de namiddag is het een mooie afsluiting van de perfecte strand-dag. Goed smeren en je houdt er nog een lekkere tan aan over ook!

5. Een sport voor iedereen

Je hoeft geen pro te zijn om een potje beachvolleybal te spelen. Als je met je armen of handen een bal kan kaatsen, kan je beachvolleyballen. Stel gemengde teams samen op niveau, energie en lengte. Zo doet iedereen mee met een toernooitje in de zon. Gezellig. En je bent nog aan het bewegen ook!

Bonustip: Je kunt ervoor beloond worden

Doe jij al mee met a.s.r. Vitality? Dan loont het om de nodige potjes beachvolleybal te spelen! Hoe het werkt? Simpel: als jij voldoende beweegt, belonen wij je.

Door voldoende te bewegen verdien je punten die je inwisselt voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen. Haal bijvoorbeeld je weekdoel en wissel je punten in voor een cadeaukaart van Bol.com, of krijg maandelijks cashback op het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit. Kom in beweging met a.s.r. Vitality!

Nieuwsgierig geworden?

Vitality

Meer verhalen over a.s.r. Vitality