Home Hypotheek verduurzamingshypotheek van a.s.r.

Verduurzamings­hypotheek van a.s.r.

Je woning energiezuiniger maken heeft veel voordelen: je verhoogt je wooncomfort, je verlaagt je energierekening en je draagt bij aan het klimaat. Je kunt dit betalen met je eigen geld óf je kunt hier geld voor lenen. Met de Verduurzamingshypotheek leen je voordelig geld voor energiebesparende maatregelen bij je nieuwe a.s.r. hypotheek.

Wat is de Verduurzamingshypotheek van a.s.r.?

Met de Verduurzamingshypotheek leen je een extra bedrag bij je a.s.r. hypotheek om je woning energiezuiniger te maken. Je kunt dit geld alleen gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Dus niet voor een nieuwe keuken. Kijk welke maatregelen je kunt aanbrengen in je huis met het geld van de Verduurzamingshypotheek.

Om de Verduurzamingshypotheek aan te vragen, hoef je alleen te weten hoeveel je wilt lenen. Je hoeft nog niet te weten welke energiebesparende maatregelen je wilt of wat dat precies kost. Het bedrag van de Verduurzamingshypotheek zetten we voor je op een aparte rekening, in een verduurzamingsdepot. Je hebt 2 jaar om rekeningen voor de energiebesparende maatregelen bij ons in te dienen.

De voorwaarden van de Verduurzamingshypotheek

Met de Verduurzamingshypotheek van a.s.r. leen je geld voor energiebesparende maatregelen in je huis. Hieronder leggen we uit welke speciale voorwaarden hiervoor gelden. Verder gelden voor de Verduurzamingshypotheek dezelfde algemene voorwaarden als voor de Welthuis hypotheek.

  • Meer lenen als je gaat verduurzamen toon
  • Je leent tegen de laagste rente toon
  • Het geld staat twee jaar voor je klaar toon
  • Je betaalt de lening in 15 jaar terug toon
  • Je sluit de Verduurzamingshypotheek met een a.s.r. hypotheek toon
Welke energiebesparende maatregelen kan ik betalen met de Verduurzamingshypotheek?

Met het geld van de verduurzamingshypotheek kun je onderstaande maatregelen betalen. Of download de complete lijst met maatregelen. Welke maatregelen je wilt, beslis je later. Het geld van de Verduurzamingshypotheek staat twee jaar voor je klaar.

Meer inspiratie over het verduurzamen van je huis en energie besparen? Kijk op ons platform Duurzaam Wonen met a.s.r. voor praktische tips en inspirerende verhalen.

  • Zonnepanelen toon
  • HR++ glas, triple glas, energiezuinige kozijnen en deuren toon
  • Dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie of leidingisolatie toon
  • Verwarming: warmtepomp toon
  • Douche-warmteterugwinning en ventilatie toon

Geld terug als je zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp aanschaft via Essent

a.s.r. en Essent werken samen om mensen in Nederland te helpen met verduurzamen. Heb je een hypotheek van a.s.r. en wil je zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp aanschaffen via Essent? Dan krijg je mogelijk een deel van je aankoopbedrag terug. Lees meer hierover in de voorwaarden van deze geld terugactie. Wil je meer weten over de maatregelen jij kunt aanbrengen in je huis? Doe dan de gratis huisscan van Essent. 

Doe de gratis huisscan

Misschien ook interessant voor jou?